_73A9887_setcards.jpg

personal branding programma

In deze tijden van internet, social media en een toenemende druk om jouw unieke verhaal op een unieke wijze te vertellen vragen velen van ons zich af; "Hoe doe ik dit eigenlijk?" en "doe ik dit wel goed?"

Wat zou er gebeuren als ik zes maanden samen met jou aan de slag ga? 
Wat zou dit betekenen voor je business? Hoeveel tijd zou het je dagelijks opleveren wanneer jouw garderobe optimaal functioneert en daarbij je bedrijfsmissie & persoonlijke merkverhaal onderstreept.

Wat als we toewerken naar een signature look, noem het een uniform. Een herkenbare look waar je altijd op terug kan vallen. En wat als ik zeg dat dat gewoon kan! 

In het Personal Branding programma krijg je mij één dag per maand ‘cadeau’ en werken we volledig op maat samen aan een authentiek & stijlvol merkverhaal. De kracht van kleding is een niet te vermijden feit en in deze zichtbare wereld zeker iets om over na te denken.

Toewerken naar de nieuwe jij door het vertalen van wie je bent naar wat je (uit)draagt. Dat is wat we in dit traject samen doen. Maak de connectie en je zal krachtiger in het leven staan en positieve energie uitstralen die anderen inspireert.

Nieuwsgierig? Via onderstaande button kun je het informatiepakket downloaden of mail me voor een gratis intakegesprek via selina@thisisalter.nl

zilver_goud_03.jpg

KICKSTART CONSULT

Je kleding past je letterlijk en figuurlijk niet meer. Je bent gegroeid, maar hebt nog niet de tijd genomen om deze groei door te vertalen naar je kleding(kast). Een te gek moment! Dit is dé kans om je identiteit opnieuw vorm te geven. Tijdens het Kickstart Consult gaan we aan de slag met het herdefiniëren van jouw persoonlijke stijl. In een aantal stappen creëren we een personal moodboard dat laat zien wie jij bent en wat je wilt (uit)dragen. Connecting inside & out, that's the key. 

Het Kickstart Consult bestaat uit 3 sessies waarbij de laatste sessie fungeert als personal shopping moment. Gesprek is ook hier de eerste stap. Ik wil graag ontdekken wie jij bent, hoe jij je (kleding)keuzes maakt, hoe jij je leven inricht, etc. Na afloop ontvang je jouw stijldossier boordevol persoonlijk kleur, stijl, figuur & shop advies.

Meer weten over de invulling van deze kickstart vraag dan via onderstaande button meer informatie of een gratis intakegesprek aan.