']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
hangers.jpg
_73A9887_setcards.jpg
hangers.jpg

Imago styling & coaching


SCROLL DOWN

Imago styling & coaching


Voor particulieren focust Alter op het verbindingsproces van het innerlijk & uiterlijk. Personal branding wil niet meer zeggen dan dat jouw persoonlijkheid bewust tot uiting komt in alles wat je doet, zegt, draagt en deelt. Zakelijk ligt de expertise bij het doorvertalen van de bestaande (personal) brand identity en het optekenen van merkverhalen. 


Voor jou

"Bewust werken aan je uiterlijk met je innerlijk als uitgangspunt." 

Wil jij je persoonlijkheid laten voortvloeien in je persoonlijke stijl? Droom je van een garderobe die laat zien wie jij bent? Ik heb het tot mijn specialiteit gemaakt om het verbindingsproces tussen het innerlijk & uiterlijk succesvol te begeleiden. Daarbij hanteer ik een oplossingsgerichte en intuïtieve coachingsstijl.

voor jouw bedrijf 

“Telling your brand story from beginning to end.”

Ieder persoon of merk heeft een eigen verhaal. Als image consultant werk ik samen met zowel acteurs & artiesten als bedrijven & merken aan het succesvol neerzetten van een herkenbare persoonlijke stijl of het doorvertalen van de bestaande brand identity. 
 


homequote.jpg
_73A9887_setcards.jpg

This is Alter


This is Alter


about selina

Ik ben Selina Martin. Het gezicht achter Alter. Tijdens mijn carrière in het onderwijs heb ik door middel van continue bijscholing expertise ontwikkelt op het gebied van (non-verbale) communicatie, persoonlijke ontwikkeling en oplossingsgericht handelen. Omdat ik mijn coaching vaardigheden wilde combineren met mijn voorliefde voor styling en branding ben ik me via een aanvullende opleiding gaan omscholen tot image consultant.

"Ik geloof in de kracht van sharing is caring."

Daarom deel ik vol passie mijn talent, kennis en ervaringen. Ook ik heb grote veranderingen doorgemaakt. Het moederschap bracht grote vragen met zich mee. Wie ben ik en hoe geef ik mijn identiteit opnieuw vorm? 

Deze vraag bleek te groot om in mijn eentje te tackelen en zo kwam ik voor het eerst aan de andere kant van de coaching tafel terecht. Een zeer waardevolle ervaring die bovenal verhelderend heeft gewerkt.

Een goed functionerend systeem is wat ik nodig heb om balans te ervaren en te excelleren in zowel mijn werk als mijn privéleven. Alles wat ik doe en (uit)draag ademt Selina, van binnen en buiten ben ik één en dezelfde persoon. Dat authentieke geluksgevoel wil ik ook helpen realiseren bij anderen. 

Fotografie - Vivian Hoorn

Fotografie - Vivian Hoorn

aboutquote.jpg

Naast onderdeel te zijn van jouw persoonlijke verhaal, ben ik ook een verhalendeler in hart en nieren. In mijn Alter Journal vind je fijne shop & style tips, maar bovenal interviews met interessante makers, denkers & ondernemers. 

"Let's share our (fashion) knowledge."