Iedere morgen hetzelfde ritueel. Je staat op loopt naar je kast en bedenkt je voor de zoveelste keer; wat moet ik aan? Die ene fijne broek zit in de was en die staat eigenlijk alleen leuk met die top die momenteel net iets te strak zit rond je middel. Die komt dus voorlopig je kast niet uit. Dan heb je nog die leuke rok, maar je wilde vandaag op de fiets gaan en dan is die eigenlijk niet praktisch. 

Je vind het sowieso een uitdaging om dingen te combineren. Je hebt het gevoel dat niets in je kast echt met elkaar matcht en dus heb je een paar vaste combinaties. De rest van de items komt je kast nagenoeg niet uit. Hoe doen ze dat toch bij die make-over programma's? Als je dat toch een keer kon doen! Dat iemand je aan de hand neemt en van boven tot onder omtovert tot de vrouw waarvan je weet dat ze in je schuilt.

_73A9887_setcards.jpg

Maar HOE ga ik dat zelf doen?!

Laten we eens bij het begin beginnen. Wie ben jij, wat zijn je wensen, dromen en doelen? Hoe zie jij jezelf, hoe presenteer je jezelf en wat wordt wellicht qua kleding op de werkvloer van je verwacht? Begeef je je in een corporate omgeving of zit je op een redactie en is er eigenlijk niet echt een vaste kledingcode? Hoe dan ook wil je er in jouw situatie als jezelf uit zien. Een authentieke herkenbare stijl. 

Wat als ik je zeg dat dit binnen de mogelijkheden ligt? Dat ik keer op keer dit traject met vrouwen ben doorlopen. Door middel van een holistische benadering die niet alleen je uiterlijke hulpvraag beantwoordt, maar die ook je innerlijk verkent en ik kaart brengt. En, nee hiervoor hoef je geen veganistische-dagelijks-mediterende-yogi te zijn. Ben je dat wel? Dan zeg ik petje af, want dat lukt mij niet #knipoog. Wat mij wél lukt is om jouw de weg te wijzen naar een persoonlijke stijl die laat zien wie jij bent!   

Waarom deze werkwijze? Omdat ik geloof dat je niet op een effectieve en duurzame manier aan je uiterlijk kunt werken zonder je innerlijk te (ver)kennen. Andersom denk ik dat wanneer er innerlijk een verandering plaatsvind je uiterlijk altijd zal meebewegen. Die twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze twee krachtbronnen hebben een transformerende werking en beschikken over de gave om jou te laten stralen. Meld je vandaag aan voor de Alter LIVE dag en maak een begin aan het onderstrepen van jouw (merk)verhaal. 

japagina.jpg

De Alter Live Dag is hét event voor vrouwen die ... 

 • Inzichten in wie jij bent en hoe je dit vertaalt naar kleding
 • Ontdekken welk figuurtype jij bent en wat daarbij wel en niet werkt
 • Een personal moodboard
 • Stijl tips, tricks en inspiratie 
 • Persoonlijk advies
 • Hoe kleding jouw (merk)verhaal onderstreept
 • Mooie ontmoetingen met andere hardwerkende en inspirerende vrouwen
 • Op zoek zijn naar de juiste balans van rust, werken aan jezelf en connecties maken met gelijkgestemde vrouwen.

  Open staan voor dagelijkse begeleiding van de beste vrouwelijk experts, die klaarstaan om jou te inspireren en te coachen

  Samen met ons op ontdekkingsreis naar zichzelf willen gaan: waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kan je daar komen?

  Terug willen komen met vernieuwde inzichten, hands-on tools en nieuwe energie.

 
 

wat kan ik verwachten?

 

let's do it! 

Yes, wat te gek dat je JA zegt tegen de Alter LIVE dag! Wanneer je je vandaag aanmeldt ontvang je een fijne korting en mag ik je verrassen met een prachtige Be Love aura spray van Rock Your World ter waarde van €24,95. Aanmelden kan simpel en snel via onderstaande button.

€275,00 euro (incl. btw)

live dag special

....... Hanneke Peeters is As a restless, busy, working mom who wants it all, Hanneke knows how difficult it is to find peace within a hectic life. And, just like you, she struggled and juggled, to maintain that work-life-having fun-looking good balance. When she discovered the benefits of taking care of herself, Hanneke decided to share the good stuff with you to help you achieve your (wellbeing) goals.

hanneke-stoer-leren-jack-horz-rotated-683x1024.jpg