Publicatie F.A.L.L. Magazine

Mijn Alter interview met Kimberley Jenneskens werd gepubliceerd in F.A.L.L. Magazine. De 20-jarige Parsons student presenteerde onlangs haar 3e collectie tijdens NYFW. Een ding lijkt in ieder geval duidelijk: Jenneskens is een charismatische duizendpoot met ambitieuze wereldplannen.


Artikel link: Opzoek naar verandering 


Publicatie F.A.L.L. Magazine

Mijn Alter interview met Denise Ruigrok van der Werven werd gepubliceerd in F.A.L.L. Magazine. Denise ziet geen grenzen. Na het Grafisch Lyceum en een styling tussenstop op Artemis is zij weer aan het tekenen geslagen en ontwikkelde de eerste collectie van haar tassenlabel Rv/dW


Artikel link: Ruigrok van der Werven, een Nederlands label met internationale allure


Publicatie The Perfect Wedding.nl

Als bride to be en image consultant ben ik door The Perfect Wedding gevraagd mijn insiders tips op een rijtje te zetten. Het vinden van je droomjurk is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Helaas zijn de laatste mode trends nog niet altijd terug te vinden in de huidige bruidsmode. Gelukkig lijkt daar verandering in te komen. 

Artikel link: Moderne bruidsjurken voor de fashion loving bruid


Publicatie L'Officiel NL

Als bride to be en freelance editor ben ik door L'Officiel gevraagd mijn insiders tips op een rijtje te zetten. Als moderne bruid in Nederland is het een fikse uitdaging om een non traditional bruidsjurk te vinden. Helaas is de keuze van de gemiddelde bruid behoorlijk safe. Zonde, want het internet staat vol met geweldige jurken en de vraag in Nederland naar moderne bridal wear groeit.

Artikel link: The modern bride's checklist | Hoe, wie wat en waar in Nederland


Publicatie F.A.L.L. Magazine

Mijn Alter interview met designer duo Atelier de l’Armée werd gepubliceerd in F.A.L.L. Magazine.  Dit designer duo is niet alleen op de werkvloer als partners aan elkaar verbonden, maar zijn ook privé een wettige twee-eenheid. Hoe houden zij zich staande als 24/7 koppel? Hoe beïnvloedt deze verbintenis hun designproces en zouden ze het anders doen als ze opnieuw mochten beginnen?


Artikel link: 1 on 1 with - Atelier de l’Armée


Publicatie L'Officiel NL

Als (freelance) editor bezocht ik voor L'Officiel NL de pers opening van Born In Antwerp. Natuurlijk mag een fijn hotspot lijstje niet ontbreken.

Artikel link: 4x food hotspots in Antwerpen


Publicatie L'Officiel NL

Als (freelance) editor bezocht ik voor L'Officiel NL de pers opening van Born In Antwerp. Dit grootschalige evenement beslaat verschillende disciplines als; kunst, mode en film en zal nog tot aan 22 oktober 2016 te bezoeken zijn.  

Met dank aan: Jil Zeelen - Ganbaroo PR PR  
Artikel link: Innovative ideas are born in Antwerp


Publicatie F.A.L.L. Magazine

Mijn Alter interview met designer Barbara Langendijk werd gepubliceerd in F.A.L.L. Magazine.  Deze interdisciplinaire duizendpoot uit zich niet alleen op de runway, maar laat zich juist graag van verschillende kanten zien. In mijn ogen een kunstenaar. 


Artikel link: 1 on 1 with Barbara Langendijk  


Publicatie F.A.L.L. Magazine

Mijn Alter interview met designer Desiree Kleinen werd gepubliceerd in F.A.L.L. Magazine.  In het interview deelt Desiree haar weg van werknemer naar ondernemer en licht ze toe hoe met Ree Projects alles samenkomt. 


Artikel link: 1 on 1 with - Ree Projects


Publicatie F.A.L.L. Magazine

Als (freelance) editor bezocht ik voor F.A.L.L. Magazine FoA Academy. Een lezing avond vol analyse, inspiratie en discussie om de mogelijke oppervlakkigheid van mode te doorgronden. Founder en designer van FoA., Karlijn Boersma, stelde zichzelf tijdens haar studie cultuur sociologie regelmatig de vraag; What’s beneath the surface? 

Artikel link: Onder de oppervlak van mode


Publicatie F.A.L.L. Magazine

Mijn Alter interview met stylist en sieradenmaker, Siriane Hunia werd gepubliceerd in F.A.L.L. Magazine.  In het interview deelt Hunia hoe ze het 'makerspad' is ingeslagen en hoe haar liefde voor creëren een nieuwe vorm kreeg. 

Artikel link: 1 on 1 with - Something Familiar


Publicatie F.A.L.L. Magazine

Mijn Alter interview met designer Maxime Carstens werd gepubliceerd in F.A.L.L. Magazine.  In het interview deelt Maxime haar weg van Karl Lagerfeld naar haar eigen label, TEYM.

Artikel link: 1 on 1 with - TEYM


Publicatie ELLE eten

Met Waar Amsterdam Eet (mede-oprichter) schreven we 6 weken voor ELLE eten. In deze reeks zijn onderstaande artikelen van mijn hand. 

1. Hotspots! Borrelen, lunchen en dineren in Den Bosch

2. 5x koffie drinken in Amsterdam doe je bij deze koffietentjes

Met dank aan: Stasja Kapitonov - Editor/Redacteur ELLE eten


Style Contributor The Daily Lady

Naast mijn eigen online journal schrijf ik maandelijks een exclusieve blogpost voor The Daily Lady. Allerhande stijltips en de huidige modetrends staan hierbij centraal. 

Artikel link: blogpost overzicht


Publicatie L'Officiel NL

Met Waar Amsterdam Eet (mede-oprichter) schreven we 6 weken voor L'Offciel NL. In deze reeks zijn tipte ik de meest verrassende terrassen van Amsterdam.

Met dank aan: Charissa de Koning - Digital & Marketing manager L'Officiel NL. 
Artikel link: Selina tipt de meest verrassende terrassen van Amsterdam