Testimonials

 
 
J8A1944.jpg

dolly heuveling van beek (online ondernemer) | zichtbaar groeien traject

“Selina was onverbiddelijk: heel veel van mijn kleding moest gaan. Nou ja, zo streng was het ook weer niet maar duidelijk was ze wel: dit is Dolly en dit niet. Dit maakt je sterker en benadrukt wie je bent en dit niet. Toen alle vuilniszakken weg waren bleef er iets over waarvan ik niet wist dat het zoveel zou doen.

Een kast met alleen maar heerlijke kleding. Ons traject bestaat uit veel meer dan die kledingkast maar die is nu wel het fysieke resultaat. Een plek waar ik zonder enkele zorg iets uit kan plukken. Selina heeft me hiermee geholpen om echt mijn stijl te vinden. Ik kan nu zelf ook veel beter winkelen met het juiste resultaat. Ik weet wat ik wil en wat daarbij past.

Voor ik met Selina werkte, wist ik wel dat kleding iets deed maar nu is het echt een extra superpower. Ik weet wat mijn stijl is, de kleuren, de stoffen, de vormen, de tas, de lippenstift. Dit vormt een rust- en krachtpunt voor mezelf maar zeker ook een enorm voordeel voor mijn bedrijf en branding.”


eva mangal (life & business coach)| retreat begeleiding

“Vanuit een berichtje dat ik deelde op Instagram voelde Selina dat ze een waardevol aandeel kon leveren aan mijn net gedownloade idee voor het High end Samen doen Retreat.

In ons laatste voorgesprek voor vertrek kwam tot uiting wat wij al lange tijd voelde bij elkaar: we zijn aligned in het invoelen wat de deelneemsters ‘nodig’ hebben. Om te kunnen shinen, om echt zichtbaar te kunnen worden vanuit hun kern.

Met Selina kun je heel snel een professioneel schakelen, ze weet precies de vinger te leggen op de puntjes die nodig zijn voor iemands ‘look and feel’ en daarmee diens zichtbaarheidskern.

Ik vind Selina, secuur, gedreven en professioneel in het uitvoeren van haar werk als stylist, maar de reden dat het zo goed klikte is voor mij wel écht dat Selina verder kan kijken en voelen. Dat was precies wat ik en mijn deelneemsters nodig hadden! Ook haar warme open hart en kwaliteit om iemand prachtig en mooi te laten voelen.”

Flashback-154.jpg

Screen-Shot-2019-03-29-at-10.40.30-AM-640x700.jpg

danielle malestein (concept designer) | zichtbaar groeien traject

“Selina heeft mij verrast en geïnspireerd met haar natuurlijke aanpak en professionaliteit. Haar rust en volle focus zorgt ervoor dat je je helemaal gewaardeerd en gezien voelt.

Bijzonder hoe ze alles opslaat wat je verteld en wat je hebt laten zien, ze ‘tuned op je in’ zoals ze het zelf zo mooi omschrijft. Ik heb enorm genoten van het Zichtbaar Groeien Traject. Het voelt als een cadeau aan mezelf waar ik zowel op persoonlijk als zakelijk vlak nu al veel profijt van heb.

De coachende werkwijze van Selina spreekt mij erg aan en zorgt ervoor dat je vanuit de essentie aan de slag gaat.

De shopping sessie was enorm gezellig, heel geslaagd en opnieuw ook weer erg ontspannen. Naast het vinden van de juiste items hebben we fijne gesprekken gevoerd en écht contact met elkaar gemaakt. Een waardevolle nieuwe relatie! Als kers op de taart volgde daar nog mijn eigen stijldossier waar ze alles in samenvat en mij opnieuw verraste met de volledigheid ervan. Selina, bedankt!”


claire van den heuvel (coach/spreker) | shoot your story

“Toen Selina en ik elkaar ontmoetten wisten we beide: we spreken dezelfde taal én hebben ook beide met onze business een vergelijkbare purpose: vrouwen inspireren, helpen en begeleiden om vanuit hun truecolors te gaan staan. Een samenwerking kon dan ook niet uitblijven.

Voor mijn laatste fotoshoot heb ik Selina gevraagd om me te helpen met de (brand)styling. Vooral om de transitiefase die ik net achter de rug heb te kunnen doorvertalen naar de buitenkant.

Ik heb al heel wat fotoshoots gedaan. De styling deed ik er dan vaak zelf nog even bij. Dat was op zich prima maar jeetje, wat wat een next level om dit met Selina te doen! Moeiteloos begreep ze wat ik wilde uitstralen, bleef er ruimte voor eigen inbreng maar duwde ze me toch met een zachte kracht naar een look die laat zien waar ik nu sta.

Tijdens de shoot heeft ze met de scherpte van een havik alle details op haar vizier waardoor het plaatje voor 100% klopte.”

Klik hier voor een sneak peak in de Shoot your Story beeldbank van Claire.

Marleen+Sahetapy+Fotografie_Sneakpeek+Claire-12.jpg

MillaNovo1.jpg

MILLA NOVO (EXCLUSIVE WALLHANGINGS ARTIST) | eventlook styling

“Ik werd uitgenodigd om mijn werk te presenteren tijdens het prestigieuze Salone del Mobile, dé interior designweek in Milaan. Een geweldige business opportunity, maar 7 dagen op een internationale beurs inclusief belangrijke netwerk events. Wat trek je dan aan?!

Ik heb niet lang getwijfeld en direct gedacht ik huur een stylist in. Mensen verklaarde me voor gek, maar het was voor mij de beste investering die ik ooit gemaakt heb. Ik hoefde niet meer na te denken over mijn kleding en heb een week lang geshined! Mijn kleding zag er perfect uit, ik heb er zoveel complimenten op gehad.

Inmiddels heeft Selina me opnieuw geholpen met de looks voor het Dutch design festival, Masterly The Hague. Can’t wait for the next collab!”

Klik hier voor een overzicht van de eventlooks voor Masterly Milaan 2018 & 2019.


katrien meermans (head of company) | zichtbaar groeien traject

“Ik werd uitgenodigd om mijn werk te presenteren tijdens het prestigieuze Salone del Mobile,

0.jpg

45587114_2200025800031683_8656113316407541760_n.jpg

nicole uniquole (creatief ondernemer) | eventlook styling

“Als curator van het Nederlands Paviljoen tijdens de Salone del Mobile in Milaan en het jaarlijks festival Masterly The Hague wil ik tijdens deze events een sterk statement maken. Ik ontvang hooggeplaatste gasten en fashionista’s die van alle laatste trends op de hoogte zijn. Goed beslagen ten ijs komen en me goed voelen in mijn outfit is een must.

Cruciaal in de samenwerking met Selina was het eerste gesprek. Belangrijk voor mij was ook dat ze begreep dat ze met haar keuze voor kleding stevig mocht uitpakken. Natuurlijk hebben we stukken uitgekozen die ik vaker kan dragen maar ze heeft op mijn verzoek ook looks uitgekozen die ik echt voor maar één gelegenheid kan dragen. Kersen op de taart en totaal over de top. Heerlijk!

Het maakte me nog meer ‘Nicole Uniquole’.”

Klik hier voor een overzicht van de eventlooks voor Masterly Milaan 2019.