WAARDEVOLLE ERVARINGEN UIT EERDERE SAMENWERKINGEN.

 
01_COSTES_ELLEN-copy.jpg

ellen snijder
(founder fashionchick)

concept & styling
fashionchick make-over

Met Selina voelde de samenwerking meteen heel vertrouwd, alsof wel elkaar al jaren kenden! Ik denk dit komt doordat we dezelfde werkethiek hebben, hard werken en niet zeiken. Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Naast het fijne samenwerken is haar brein ook heerlijk creatief en geordend, overal wordt over nagedacht, waardoor je iets écht uit handen durft te geven. FIJN! Qua modegevoel en stijl advies is het sowieso een topper en daar hebben wij voor Fashionchick make-over heel veel aan gehad.
 
DSC2537-800x800.jpg

hadewych minis
(actrice & zangeres)

Personal Styling

Wat heerlijk dat Selina er is als je flink zwanger op zoek bent naar geschikte outfits! Het is niet de makkelijkste fase van je vrouwenlichaam, als je in verwachting bent, je zou nog kunnen denken dat ik gewoon teveel taartjes heb gegeten! En dan moest ik ook nog zingen en dansen in m’n eerste outfit.

Ik voelde me heel goed en elegant in de outfits van Selina, daar ben ik heel dankbaar voor!
Gabi van Ingen.jpg

Gabi van ingen
(creative director bufandy)

brandstyling fw18/19 campagne

Selina kan zich goed inleven in een merk en weet met precisie het juiste verhaal te vertellen. Toegewijd, to the point en vol passie! Op naar de volgende fijne samenwerking.
 
29342500_10211235772155513_4971364249289883648_n.jpg

ilse van kollenburg
(actrice & regisseur)

Personal styling

Ik was meteen blij verrast toen ik de eerste outfits te zien kreeg! Selina weet haarfijn je persoonlijkheid te vertalen in kleding, of het nou gaat om een event of première ze is altijd spot on met de outfits die ze bij zich heeft.

Ze weet me telkens uit te dagen door mijn persoonlijke smaak en voorkeuren te vertalen in een stijl die verrassend en nét even anders is. Selina is secuur, positief, heel professioneel en goed in haar vak, en daarnaast ook nog eens heel leuk en gezellig om mee samen te werken!
800x4342.jpg

mariëlle smit & lotte brunninkhuis  
(founders Make my event)

brandstyling Moët & chandon

De ontwikkeling en realisatie van de nieuwe Moët & Chandon jurken was een ware uitdaging voor MME, maar met de versterking van Selina was het uiteindelijk een waanzinnig leuk project. Selina startte met een moodboard waarna ze na een meeting met de klant meteen de juiste richting te pakken had. Selina kon haar creatieve ideeën meteen duidelijk overbrengen aan de modeontwerper waarmee ze dagelijks contact hield. Selina heeft zich vastgebeten in het project, kon ik iedere minuut van de dag bereiken en gaat niet voor minder dan een 10.
 
4.jpg

hanna verboom
(actrice & founder cinetree)

personal styling 

Op dit moment ben ik vrij druk met mijn twee bedrijven en dan is het een enorme luxe dat Selina één keer in de maand met een aantal outfits aan klopt. Of het nou gaat om een première, een symposium of gewoon een goeie nieuwe jeans.; haar persoonlijke smaak en aanpak slagen er telkens in mij te verassen en uit te dagen. Het leuke is dat ze als eerst grondig door je kast gaat om vervolgens heel erg te kijken naar wie je bent als persoon en wat je zelf mooi vind. Ze is een heerlijk mens, enorm professioneel en she just loves her job!

LET'S JOIN FORCES

Interesse in een samenwerking? Laten we elkaar ontmoeten tijdens een koffiedate en de mogelijkheden bespreken.