Eventlook
Styling

2-1.jpg
 

"Help, ik organiseer binnenkort mijn eerste live event", "ik ben uitgenodigd om te spreken" of "er staat een belangrijke business trip voor de deur en ik krijg nu al stress van het dagelijkse aankleed proces!"

Herkenbaar?

Tijdens dit soort events wil je focus houden en tevens jezelf op de juiste wijze presenteren.

Komt er voor jou ook een spannend event aan? Wil je daar graag alles uithalen en vol zelfvertrouwen de beste versie van jezelf laten zien? Neem dan via onderstaande button vrijblijvend contact met me op.

 

eventlook styling voorbeeld

Exclusive wallhangings artist, Milla Novo werd uitgenodigd om haar werk te presenteren tijdens het prestigieuze Salone del Mobile, dé interior designweek van Milaan. Voor haar een geweldige business opportunity, maar 7 dagen op een internationale beurs met daaromheen belangrijke netwerk events. Wat trek je dan aan? Hoe zorg je dat je jezelf in de kijker speelt zonder authenticiteit te verliezen?

Met haar handen in het haar klopte ze bij me aan. Ik legde haar mijn werkwijze voor en met een zucht van opluchting zei ze 'ja'. Dit is wat ze me na afloop vertelde:

Toen ik werd uitgenodigd voor Milaan heb ik niet getwijfeld en direct gedacht ik huur een stylist in. Mensen verklaarde me voor gek, maar het was voor mij de beste investering die ik ooit gemaakt heb. Ik hoefde niet meer na te denken over mijn kleding en heb een week lang geshined! Mijn kleding zag er perfect uit, ik heb er zoveel complimenten op gehad.

Komt er voor jou ook een belangrijk event aan en zet jij graag de puntjes op de ‘i’, neem dan contact op via selina@thisisalter.nl.

 
 

eventlook styling voorbeeld

Creatief ondernemer, Nicole Uniquole is curator van het Nederlands Paviljoen.

Als organisator van het Masterly art & design festival staat zij continu in de spotlight en fungeert zij tevens als persofficier en ambassadeur van het evenement. Er ligt dan ook veel druk op haar schouders. Ze wilde de druk van ‘de juiste outfit’ bij zichzelf wegnemen en kwam zo in haar zoektocht naar een personal stylist bij mij terecht.

Na het maken van een shopping selectie en twee doorpas rondes kwamen we tot zeven verpletterend goeie looks die zowel Nicole zelf als haar rol als organisator extra ‘aan’ zette. We hebben de inhoud van de festivaldagen en de verschillende rollen die Nicole daarin speelt bekeken en gekoppeld aan één van de geselecteerde looks. Zo kon zij ‘s ochtends al op het overzicht zien welke look(s) voor die dag op de planning stonden. Alle aankleedstress werd zo in één klap bij haar weggenomen en dus kon zij als het stralende middelpunt het festival succesvol openen & afsluiten.

Als curator van het Nederlands Paviljoen tijdens de Salone del Mobile in Milaan en het jaarlijks festival Masterly The Hague wil ik tijdens deze events een sterk statement maken. Ik ontvang hooggeplaatste gasten en fashionista’s die van alle laatste trends op de hoogte zijn. Goed beslagen ten ijs komen en me goed voelen in mijn outfit is een must.

Cruciaal in de samenwerking met Selina was het eerste gesprek. Belangrijk voor mij was ook dat ze begreep dat ze met haar keuze voor kleding stevig mocht uitpakken. Natuurlijk hebben we stukken uitgekozen die ik vaker kan dragen maar ze heeft op mijn verzoek ook looks uitgekozen die ik echt voor maar één gelegenheid kan dragen. Kersen op de taart en totaal over de top. Heerlijk!

Het maakte me nog meer ‘Nicole Uniquole’

Ik wil net als Milla & Nicole stralen op mijn komende event. Mail me dan voor meer info via selina@thisisalter.nl.