personalshopping imagostylist amsterdam

Alter is een image consultancy opgericht door imago stylist & coach, Selina Martin. Alter helpt personen, merken & bedrijven bij het herdefiniëren en opnieuw vormgeven van hun persoonlijke stijl of brand identity.

particulier focust Alter op het verbindingsproces van het innerlijk & uiterlijk. Zakelijk ligt de expertise bij het door vertalen van de bestaande (personal) brand identity en het optekenen van merkverhalen. Voor jou

"Bewust werken aan je uiterlijk met je innerlijk als uitgangspunt." 

Wil jij je persoonlijkheid laten voortvloeien in je persoonlijke stijl? Droom je van een garderobe die laat zien wie jij bent? Ik heb het tot mijn specialiteit gemaakt om het verbindingsproces tussen het innerlijk & uiterlijk succesvol te begeleiden. Daarbij hanteer ik een oplossingsgerichte en intuïtieve coachingsstijl.

voor jouw bedrijf 

“Telling your brand story from beginning to end.”

Ieder persoon of merk heeft een eigen verhaal. Als image consultant werk ik samen met zowel acteurs & artiesten als bedrijven & merken aan het succesvol neerzetten van een herkenbare persoonlijke stijl of het doorvertalen van de bestaande brand identity.