Jouw
Fotoshoot 

2-1.jpg
 

Krachtige beelden die jou ondersteunen in het verwezenlijken van jouw persoonlijke missie. Dat is het doel van deze beeldbank fotoshoot. Daarbij werk ik samen met beeldbank fotografe, Marleen Sahetapy met wie ik een geweldige samenwerking heb opgezet. Wij versterken elkaar in ons expertise en brengen jou wat jij nodig hebt om jouw boodschap helder en haarscherp de wereld in te zetten.

 

oktober 2018

“De styling deed ik vaak zelf. Maar jeetje, wat een next level om dit met Selina te doen!”

Claire van den Heuvel / Lees verder

 

Alter+Blauw.jpg
 

shoot your story

‘Shoot your Story’ levert jou de beste beeldbank ooit! Deze is niet bedoeld om puur en alleen je zichtbaarheid te vergroten, maar om jouw (bedrijfs)missie en branding zichtbaar tot leven te brengen.
Je uiteindelijke beeldbank gaat je enorm helpen om jouw verhaal helder neer te zetten met jou hierin als stralend middelpunt. Jouw beeldbank zal jouw ideale klant aantrekken. Zo wordt je zichtbare transformatie aantrekkelijk, voelbaar én van waarde. Niet alleen voor je klant maar bovenal ook voor jezelf! 

Pure passie, enthousiasme en expertise. Dat is hoe deze samen-werking met dé beeldbank fotografe van Nederland, Marleen Sahetapy tot stand is gekomen. Onze werkwijze en zienswijze sloot immers al naadloos op elkaar aan! Klik hier voor een beeldbank sneak peak.