yes, wat leuk dat je er bent!

Ik heb zo'n vermoeden dat dit niet de eerste keer is dat je een Masterclass bezoekt. Ik vermoed dat je geïnteresseerd bent in persoonlijke groei en dat je als ondernemende vrouw inziet hoe belangrijk het is om jezelf op één te zetten. Misschien lukt dit nog niet iedere dag, maar het is wel je intentie om goed voor jezelf te zorgen zowel van binnen als van buiten. Vrijdag 12 oktober organiseer ik een Fullday Masterclass met een te gek dagprogramma waarin we samen met drie gastsprekers onszelf en onze limiting beliefs gaan aankijken en waarin we onze uitstralingswens concreet gaan maken. Een dag die in het teken staat van zichtbaarheid VS eigenheid en waarin we op zoek gaan naar het antwoordt op die prangende vraag; Wie ben ik en wat wil ik (uit)dragen?

COSMOPOLITAN_WORKMODE_CELINA_02.jpg
Schermafbeelding 2018-06-28 om 11.16.40.png

waarom?

Omdat ik je wil leren, inspireren en motiveren om je sterk te voelen in je eigen lijf en om je zichtbaarheid te vergroten zonder jezelf te verliezen. Zodat jou uiterlijk straks een weerspiegeling is van je innerlijk en jouw (bedrijfs)missie & persoonlijke merkverhaal onderstreept. Want wat zou het doen voor je zelfvertrouwen wanneer je je elke dag goed voelt in je kleding? Wat zou de impact zijn op je business of carrière wanneer jouw uitstraling je helpt te groeien binnen of met je bedrijf? Wat als je de items in jouw stijl feilloos weet te vinden wanneer je een winkel binnenstapt? 

Want zeg eerlijk; hoeveel procent van je garderobe draag je echt?  

Is het niet eens hoogtijd om te serieus aan te pakken, dat je hulp durft te vragen, dat je jezelf dit cadeau geeft en een begin kunt maken aan de nieuwe jij. Je dagelijks goed voelen in kleding die laat zien wie jij bent, dat wil toch iedereen? 

 

voor wie?

Deze Masterclass is gericht op ondernemende vrouwen die persoonlijke groei hebben doorgemaakt en zoekende zijn naar hoe ze deze groei kunnen doorvertalen naar een persoonlijke stijl die daarbij past. Een stijl die laat zien bij wie jij nú bent en je carrièregroei die daar onderdeel van is. Je wilt die volgende stap zetten en je vol zelfvertrouwen kunnen presenteren. Je wilt staan, jouw spot claimen en weet dat kleding daar een belangrijke rol in speelt. 

Ondanks deze (zelf)kennis knaagt er iets in je:

 • Waarom lukt het me zelf niet? 
 • Dit is toch oppervlakkig gedoe?
 • Ik heb hier geen tijd voor mijn werk/collega's/gezin gaan voor.
 • Kan ik hier zomaar geld aan uitgeven?
 • Ik wil het wel, maar voel toch twijfel.
 • Wat zal mijn man of mijn vriendinnen zeggen als ik ze vertel dat ik met een stylist ga werken?
 • Mag ik dit voor mezelf doen? Is dat niet egoïstisch?

JA, jij mag dit doen. JA, je mag jezelf op nummer één zetten. JA, dit gaat bijdragen aan het behalen van je doelen. JA, dit gaat je helpen in het accepteren van je veranderde figuur. JA, dit gaat impact hebben op je dagelijkse routine. JA, je gaat je krachtiger voelen. Zeg eens JA tegen jezelf. Cijfer jezelf niet weg! First we do you, then we do the things. Als je wilt groeien investeer je in jezelf dat snapt iedereen, maar waarom is dat toch altijd zoveel makkelijker wanneer het gaat om het volgen van een opleiding en wordt het zo ingewikkeld wanneer het gaat om zoiets als kleding.

Bewust werken aan je uiterlijk met je innerlijk als uitgangspunt.

Voor mij is je buitenkant niets anders dan een weerspiegeling van je binnenkant. Bewust werken aan je uiterlijk is dus ook bewust werken aan je innerlijk. Dat je daarom investeert in een stijlcoach vind ik dus een 'no-brainer'. Leer van de beste en gun jezelf de beste versie van jezelf. Je weet wat je in huis hebt, laat het stralen en je bent een stap dichterbij je einddoel. Of je nu een bepaalde functie of jaaromzet ambieert, of je nu een goede moeder wilt zijn of omdat je je aantrekkelijk wilt voelen om jezelf en partner een boost te geven. Het begint bij jou. 

Ik bied je tijdens deze Masterclass de kickstart in het ontwikkelen van je persoonlijke stijl, het vergroten van je zichtbaarheid en een flinke portie zelfliefde. Ik kijk er mega naar uit om deze dag samen met jou en de gastsprekers tot een succes te maken!   

Schermafbeelding 2018-06-28 om 12.46.59.png

wat kan ik verwachten?

Ik ga natuurlijk nog niet alles verklappen, maar hierbij geef ik je alvast een inkijkje in het programma. De volgende thema's komen sowieso aanbod:

 • personal branding
 • zichtbaarheid (vergroten)
 • authentieke stijl ontwikkelen
 • jouw kleuren
 • persoonlijke groei
 • mind(set)
 • selfcare & bodylove
 • je podium pakken 
 • je uitstralingswens 
 • charisma & aantrekkingskracht
COSMOPOLITAN_WORKMODE_CELINA_01.jpg