masterclass uitverkocht.png

Voel jij ook dat je gegroeid bent, dat je niet meer dezelfde bent als een paar maanden geleden? Nu is het tijd om deze innerlijke groei letterlijk zichtbaar te maken. Maar hoe dan? HOE vertaal je je persoonlijke groei naar een persoonlijk stijl die past bij jouw en al je dromen? Dat is het thema van Alter's eerste Fullday Masterclass, dé styling Masterclass die in het teken staat van personal style & personal growth. 

Welke limiting beliefs zitten jou nog in de weg om jezelf zichtbaar te maken en echt je spot te claimen? Hoe bouw je succesvol aan je personal brand, zonder dat het aanvoelt als een apenpakkie? En wat is jouw uitstralingswens? Hoe wíl jij er eigenlijk uitzien? Welke elementen zijn daarin belangrijk? Wat zijn jouw kleuren en hoe pas je die toe?

Tijdens de Masterclass krijg je van mij en drie andere vakspecialisten alle tools om deze vragen voor jezelf te beantwoorden en een kickstart te geven aan jouw persoonlijke stijlontwikkeling.

 

 

Investeren in persoonlijke groei is iets wat je de laatste tijd compleet omarmt hebt. Je leest allerhande zelfhulpboeken van Brené Brown tot Jelle Derckx. Je ontdekt meer en meer wie jij werkelijk bent. Keuzes maken wordt ineens een stuk simpeler nu je scherp hebt wat jij echt wilt en wat je daarin belangrijk vindt. Deze grote shift maakt dat je:

 • oude gewoontes loslaat, welkom nieuw ochtendritueel.

 • oude patronen doorbreekt, ‘goodbye’ negatieve stem en ‘hello’ Mrs. Selflove

 • oude relaties zwaai je vol zelfvertrouwen uit, het was mooi, but I’m moving on.

Je ontdekt zoveel meer mogelijkheden in jezelf. Je hoort nu die stem die zegt dat jij er klaar voor bent. Je business is gegroeid, je carrièrepad heeft een duidelijke focus gekregen en nu ben JIJ aan de beurt. Je zichtbare zelf welteverstaan. Want na al die tijd van cocooning, a.k.a. innerlijke groei, is het nu tijd om die laatste belemmerende gedachten aan te kijken en jouw podium te pakken.

Van binnen weet je al:
This is it, dit is jouw moment. Het is exciting en tegelijkertijd doodeng, maar je gaat de wereld laten zien wie jij écht bent, wat je in huis hebt en hoe jij waardevol bent voor een ander.

and guess what.png

Kleding is een bewezen communicatiemiddel waarmee je jouw boodschap kunt onderstrepen. Kleding geeft je een innerlijke boost in zelfvertrouwen en gelijktijdig een uiterlijke boost aan je woorden en daden. Kleding is een two way street, een bruggenbouwer tussen jouw en je gesprekspartner(s). En zoals celebrity stylist Rachel Zoë zo mooi zegt: “Style is a way to say who you are without having to speak.”

“Maar WAAR begin ik?!” Voor mij ligt het basisrecept voor jouw persoonlijke stijl verborgen in je uitstralingswens. Deze gaan we dan ook onderzoeken en concreet maken. Je uitstralingswens vormt samen met je kleur- en figuurtype de basis van je persoonlijke stijlverhaal. Met deze drie bouwstenen kun je gaan spelen en toewerken naar een signature style waar jij om bekend staat. Denk aan de iconische bril van Iris Apfel, de bodysuits van Beyoncé en de corporate chique dresses van Claire Underwood (House of Cards). ALTER's Fullday Masterclass is hét event om die volgende stap te zetten in jouw persoonlijke stijlontwikkeling!

 

 

MASTERCLASS info

ALTER’s Fullday Masterclass onder leiding van style consultant Selina Martin is dé styling Masterclass voor de ondernemende vrouw die klaar is om haar persoonlijke groei door te vertalen naar een persoonlijke stijl die daarbij past.

Leer van de beste en gun jezelf een inspirerende topdag! Je weet wat je in huis hebt, laat het stralen en je bent een stap dichterbij je einddoel. Of je nu een bepaalde functie of jaaromzet ambieert of omdat je je na jaren van (te) weinig aandacht voor jezelf weer aantrekkelijk wilt voelen. Het begint bij jou, jij bent je eigen startknop. 

Ik bied je tijdens deze Masterclass praktische tools en inzicht in het ontwikkelen van jouw persoonlijke stijl, het vergroten van je zichtbaarheid en een flinke portie zelfliefde. Ik kijk er mega naar uit om deze dag samen met jou en de gastsprekers tot een succes te maken!  

masterclass quote 6.png
masterclass quote 8.png

IS DEze MASTERCLASS IETS VOOR MIJ?

 • Wil jij groeien in zelfkennis, zelfliefde & zelfvertrouwen?

 • Wil je ontdekken welke belemmerende gedachten je nog tegenhouden om te gaan staan en jouw spot te claimen?

 • Ben je nieuwsgierig naar welke kleuren nu écht bij jou passen?

 • Wil je leren hoe je kleding inzet als communicatiemiddel?

 • wil je  alles weten over personal branding?

 • Zoek je waardevolle tools om te bouwen aan jouw persoonlijke stijl en merkverhaal?

 • Sta je open voor tips en advies van inspirerende vakspecialisten?

 • Ben je dol op good food en quality coffee?

 • Wil je connecten met likeminded vrouwen?

 • Ben jij een personal growth junky?

 • Wil jij groeien met je business?

 • Wil jij je weer sterk voelen en stralen als nooit tevoren?

 • Verlang je naar een persoonlijke stijl die laat zien wie jij nú bent en waar jij voor staat?

JA?! Je raadt het al, dan brengt deze Masterclass je wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke stijlontwikkeling.

 

 
Masterclass sprekers.png
 
COSMOPOLITAN_WORKMODE_CELINA_01.jpg
Masterclass quote 4.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Selina Martin and I’m all about creating a recognizable personal style that communicates your true self. Wie mij al (een beetje) kent weet dat ik continu met Engelse termen gooi, dus bij deze; “Excuse my French”

In april 2013 gaf ik gehoor aan een opborrelend onderbuikgevoel, een inner voice die zei; ‘Doe het, zet die stap, jij kunt dit.’ In deze stem rustte een rotsvast vertrouwen en dus begon ik naast mijn fulltime baan en ondertussen zwanger van mijn tweede aan de avondopleiding Imago Styling bij B Academy. Voor het eerst in een hele lange tijd koos ik voor mezelf. Mega spannend, maar ook een essentiële eerste stap in de richting van het rijke ondernemersleven dat ik nu leid.

Als kind was ik erg verlegen. In mijn natuurlijke habitat als observator raakte ik al snel geïntrigeerd door hoe mensen met elkaar communiceren. Zowel in taal, handgebaren, lichaamshouding én kleding. Ik ontdekte dat ik sneller geaccepteerd werd door een bepaalde subgroep wanneer ik hun gebruiken en kledingwijze overnam. Zo werd ik een ster in het transformeren en ‘deed ik mee’ met de kakkers, de skaters, de gabbers en natuurlijk de populaire modemeisjes. Ik was een graag geziene gast in iedere subgroep en had vrienden in alle lagen van de samenleving. Eigenlijk fungeerde dit ‘meedoen’ als mijn persoonlijke sociaalwetenschappelijk onderzoek. Ik ben nog altijd bovengemiddeld geïnteresseerd in groepsprocessen en bijbehorende (non)verbale communicatie. Steeds als ik een groep had ‘uitgespeeld’ ging ik door naar de volgende. Deze onderzoeksresultaten in combinatie met mijn hoog sensitiviteit en aldoor groeiende passie voor coaching & styling heeft mij uiteindelijk gevormd tot de persoon die ik nu ben.


Een volwassen vrouw met een bloeiende business. Inclusief authentieke kledingstijl met de eigenschap, to blend in and stand out at the same time.

ticketprijs 2.0.png
 

veel gestelde vragen
 

 1. Waar is Alter's Fullday Masterclass?
  De Masterclass vindt plaats bij MidWest in Amsterdam. Het adres is Cabralstraat 1. Je kunt gemakkelijk parkeren op het parkeerpleintje voor de deur. Kom je met het OV? Neem dan tram 7 of 13. Ook bus 15 en 18 stoppen op loopafstand.

 2. Wanneer is het en hoelang duurt het?
  De Masterclass staat gepland op vrijdag 12 oktober en duurt van 10.30 - 16.30 (Ontvangst vanaf 10.00. Borrel tot 17.30).
  Verdere programma details volgen later over de mail!

 3. Voor wie is de Masterclass geschikt?
  Voor iedere vrouw die zichtbaar haar doelen en ambities wil waarmaken. In principe richt de Masterclass zich op ondernemende vrouwen die een eigen business runnen of in het bedrijfsleven een volgende stap willen zetten. Beide zijn van harte welkom!

 4. Wat als ik toch niet kan komen?
  De tickets voor deze Masterclass zijn ‘non refundable’. Uiteraard mag je je jouw plekje wel doorgeven of verkopen. Laat me dan wel even weten wie er in je plaats komt, dan zet ik haar op de gastenlijst! Bijvoorbaat dank.

 5. Mag ik je nog wat vragen?
  Jazeker! Je mag me altijd mailen via selina@thisisalter.nl.