interview The Goaldiggers Club

Elke maand vragen we een Goaldigger wat er allemaal komt kijken bij het najagen van haar goals. Deze keer: Selina Martin, eigenaresse van Style Consultancy ALTER. Het gehele artikel lees je hier.

Met dank aan: Eve Tomasewski (founder, The Goaldiggers Club)

Schermafbeelding 2019-09-27 om 12.19.13.png

interview met &C

In deze serie krijgen we vijf weken lang handige adviezen van ambitieuze vrouwen die weten waar ze het over hebben, of het nu over onzekerheid, balans of ongelijkheid gaat. Deze week geeft style consultant Selina Martin kledingadvies waar iedereen wat aan heeft.
Het gehele artikel lees je hier.

Met dank aan: Emilie Sobels (founder, #Workmode & The Selfmade-Summit)

Schermafbeelding+2019-02-26+om+17.03.01.jpg

interview met the social brand

Ik werd door branding bureau, The Social Brand gevraagd over het hoe en waarom van mijn bedrijf. Dat leverde een mooi stuk op over zichtbaarheid in ondernemerschap, next level gaan, authenticiteit en een kijkje in mijn grote ondernemersdroom. Het gehele artikel lees je hier.

Met dank aan: Anouk van Vliet (founder, The Social Brand)

Schermafbeelding 2019-01-29 om 13.39.08.png

interview in de VIVA

De Viva #400 heeft een nieuwe rubriek waarin ondernemende vrouwen hun crossover verhaal delen. Dat van mij begon als groepsleerkracht in het basisonderwijs en nu ben ik eigenaresse van een style consultancy. Hoe en waarom ik die stappen heb gezet vertel ik deze week in de Viva. Het gehele artikel vind je in Viva 46.

Met dank aan: Evelien Tomasewski & Neeltje de Vries Photography


winactie en interview ism VIVA

De Britse winkelketen TK Maxx is nieuw in Nederland en organiseerde in samenwerking met het modeblad VIVA een winactie. Hierbij ontving de winnares een tegoedbon én een personal style sessie met mij in één van de filialen van TK Maxx in Amsterdam. Journaliste Bettina Voos was ook aanwezig en stelde mij een aantal scherpe stijlvragen voor op kantoor. Het gehele artikel lees je hier

Met dank aan: Maxime van Heumen (Ogilvy) en Bettina Voos (Viva)

Schermafbeelding 2018-10-03 om 13.50.21.png

interview in het NRC

Mijn man en ik werden op uitnodiging van het NRC geïnterviewd voor de wekelijkse rubriek, Spitsuur. Hierin krijg je een kijkje in ons leven als ondernemers en ouders van twee jonge kinderen in Amsterdam. Het gehele artikel lees je hier

Met dank aan: Rolinde Hoorntje

Schermafbeelding 2018-04-04 om 13.38.30.png

style jurylid Grazia

Vier wekenlang deelde ik mijn mode-mening in Grazia's Style Jury. Samen met creative director Marlies Dekkers & The Goaldiggers Club founder, Eve Tomasewski bekijken en beoordelen we de laatste rode loper looks en streetstyle trends. 

Met dank aan: Eve Tomasewksi & Grazia


interview voor Fashionchick

Ik werd gevraagd voor Fashionchick's blogserie 'Inspiring Women'. Fashionchick vraagt mij o.a. hoe en waarom ik de switch naar mode heb gemaakt en wie mijn inspiratiebronnen zijn. Het artikel lees je hier

Met dank aan: Anne van Laarhoven & Fashionchick 


item voor Editie NL

Ik deelde samen met mijn con-collega's mijn visie en mening met Het Parool. Want .... loop je eigenlijk voor gek als je in je dinotrui op kantoor verschijnt? Editie NL wilde hier meer over weten en interviewde mij op kantoor bij Hashtag Workmode. Bekijk het gehele item, 'Kleed je als een kleuter',  hier terug. 

Met dank aan: Emilie Sobels - Hashtag WorkmodeT.I.T.S. store


interview met Tête a Tête

Ik werd gevraagd voor de motivatie maandag rubriek van het (online) lifestyle magazine, Tête a Tête. De dames vroegen mij hoe ik zorg voor een goede workflow, balans in het (werk)leven en natuurlijk stijltips! Het artikel lees je hier

Met dank aan: Hajar Scholten & Kiki Düren


interview met Het Parool

Ik deelde samen met mijn con-collega's, Tess van Daelen en Amanda van Effrink, mijn visie en mening met Het Parool. Want .... loop je eigenlijk voor gek als je in je dinotrui op kantoor verschijnt? De link naar het volledige artikel vind je hier

Met dank aan: Anouk Vleugels - freelance journalist 


feature in ELLE's september nummer

Ik werd gebeld door ELLE om mijn visie en expertise te delen rondom personal shopping in Nederland.  In het artikel wordt o.a. gekeken naar de opmars van personal shopping services in de grote retail bedrijven. 

Je vindt het gehele interview op pag. 98 - 101. 

Met dank aan: Bregje Lampe - freelance modejournalist 


feature in de Cosmopolitan

Samen met 4 andere #Workmode collega's stijlde wij ieder een office look. Mijn look is drink & talks. Ik heb hierbij gekozen voor culottes, rijke stoffen en metallics. Deze look is zakelijk met een feestelijke touch. Ideaal voor een netwerkborrel of diner met een (potentiële) klant.

Fotograaf: Tom ten Seldam

Mua: David Koppelaar 

Met dank aan: #WorkmodeEve Tomaszewski & Spice PR


interview met Het Parool

Hoe je te kleden op kantoor? Dit levert vaak één groot vraagteken op. Waar ligt de grens tussen zakelijk en saai? Tussen fashionable en overdressed, en tussen vrouwelijk en te sexy?  Dit interview helpt je op weg in deze ‘kantoorjungle’ vol ongeschreven regels. 

Met dank aan: Lotte Rensen - oprichter Ambiteuze Meisjes