blog fashion kids style trends stylist shopping ']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
on trend - vegan summer

Comment

on trend - vegan summer

Yes, het is zomer! Dat betekent schoenen uit en sandalen aan. Wat mij betreft extra genieten als dit zomerschoeisel ook nog op duurzame wijze is geproduceerd. Ik match dus vast de leukste guilty free nagellakjes met de fijnste sustainable sandalen.

lees verder

Comment

getting personal - het zwarte gat

2 Comments

getting personal - het zwarte gat

Bijna een jaar lang ben ik van project naar project gerend en nu Fashionchick Make Over en ons huwelijks-weekend achter de rug is zit ik in een zwart gat. Dus heb ik mijn 'thinking cap' maar weer opgezet en ben ik druk bezig met het maken van nieuwe plannen. Waar moet het heen, hoe ga ik dat eigenlijk doen en hoe vind ik mijn Ikigai?

lees verder

2 Comments

getting married - wedding lingerie

Comment

getting married - wedding lingerie

What do you wear on your wedding night?! Dat is een vraag waar ik zelf ook al een tijdje mee rondloop. In deze blogreeks neem ik jullie mee in mijn pre-wedding avonturen. Ons huwelijk staat gepland voor half mei en alle voorbereidingen zijn dus in volle gang. In deze zesde editie draait alles om lingerie en deel ik mijn leukste vondsten.

lees verder

Comment