blog fashion kids style trends stylist shopping ']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
also a mommy - groene kindermode

Comment

also a mommy - groene kindermode

Duurzame kindermode, hoe vindbaar en hoe betaalbaar is dat eigenlijk? We weten allemaal dat ze er binnen de kortste keren weer uitgroeien, dus blijft het (ook voor mij) verleidelijk om te kiezen voor fast fashion. Ik ging op onderzoek uit en stelde een te leuke groene-kindermode-lijst samen. 

lees verder

Comment

on trend - vegan summer

Comment

on trend - vegan summer

Yes, het is zomer! Dat betekent schoenen uit en sandalen aan. Wat mij betreft extra genieten als dit zomerschoeisel ook nog op duurzame wijze is geproduceerd. Ik match dus vast de leukste guilty free nagellakjes met de fijnste sustainable sandalen.

lees verder

Comment

getting personal - het zwarte gat

2 Comments

getting personal - het zwarte gat

Bijna een jaar lang ben ik van project naar project gerend en nu Fashionchick Make Over en ons huwelijks-weekend achter de rug is zit ik in een zwart gat. Dus heb ik mijn 'thinking cap' maar weer opgezet en ben ik druk bezig met het maken van nieuwe plannen. Waar moet het heen, hoe ga ik dat eigenlijk doen en hoe vind ik mijn Ikigai?

lees verder

2 Comments