louis simplicity

Louis Vuitton that is. De nieuwe herfst advertentie ft. Michelle Williams is op het moment één van mijn favorieten. Louis deelt zijn eerste plaats met Mr. Armani. Beiden schitteren in simpelheid, clean cut clothes en een statement piece waar je wel naar moet kijken. 

Wat heerlijk dat er zo weinig te zien is en zo duidelijk waar het over gaat, de tas. De nieuwe Capucines zijn er in drie kleuren en kan van jou zijn voor een kleine €4000,- euro. Jeetje, wat een geld! Maar goed, het is dan ook een investment piece en kan nog generaties lang worden doorgegeven. Dat hoor je dan te zeggen wanneer iets hysterisch duur is and way out of your budget. Ik moet toegeven dat er natuurlijk wel een kern van waarheid in zit en hoe geweldig zou het zijn als je deze tas van je grootmoeder cadeau krijgt op de 25e verjaardag?! 

Ik weet nog dat ik ook mijn eerste designer bag cadeau kreeg toen ik 25 werd. Wat een feest was dat! De hele PC afgestruind opzoek naar het perfecte, tijdloze model. Uiteindelijk viel ik voor Christian Louboutin. Die knalrode voering en silver chained handle dwongen mij voor deze tas te kiezen. Ik heb'm nog steeds en ben er heel zuinig op. Binnenkort kun je'm zelfs lenen via REWEAR. Deze exclusive online community wordt op dit moment druk getest met de eerste 100 users en zal begin 2015 live gaan. Meer info? Klik hier

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram

Invest and get to share the best, for many years to come. 

Selina MartinComment