Alter Find - Marks & Spencer

Tijdens een personal shopping sessie kwamen we langs Marks & Spencer. Mijn Britse schoonzus is lyrisch over de Engelse lekkernijen die ze nu eindelijk in eigen land ook kan krijgen, maar ze had me niet vertelt dat de kleding er ook verrassend goed is!  

Zo, wie hier niet vrolijk van wordt?! Je krijgt toch meteen zin om te gaan shoppen? En dat is bij Marks & Spencer absoluut geen straf. De set up hier in Amsterdam is wel een beetje vreemd. Het pand aan de Kalverstraat is niet heel erg groot en de womenswear afdeling is een kleine hoek in de winkel die voor de rest toch veel weg heeft van een supermarkt. Tja, daar moest ik ook even aan wennen. Dat je dan met je grocery basket vanaf de scones en de mince pies nog even doorloopt naar het schap met cashmere sweaters. Bij M&S kan dat dus. 'T is in ieder geval weer eens wat nieuws en de costumer service is er super! De verkopers zijn veelal Brits, maar spreken ook een aardig woordje NL. 

De kleding heeft gelukkig geen last van deze eventuele taalbarrière en is voor iedereen toegankelijk. M&S oogt misschien niet heel fashion forward, maar in deze AW/14 collectie zitten een paar mooie schatten verstopt. Zelf heb ik mijn oog laten vallen op een paar lakleren enkellaarsjes. Ze zijn er in zwart, maar ook in jaloersmakend burgundy red. Voor wie heeft opgelet heeft ze laatst al gespot in één van mijn Instagram posts. 

Ook fijn om te weten is dat de prijs-kwaliteitsverhouding zeer aantrekkelijk is én dat ze kleding verkopen van maat 34 tot 56! Bij M&S werken ze met zes subcollecties, zo heb je je eigen smaak snel gevonden. Zo is Autograph vaak erg on trend en kun je bij de M&S Collection terecht voor je casual basics, de Limited Edition is juist weer wat jonger.

Hier nog wat favorieten uit de huidige AW/14 collectie.

Wil je M&S, in Nederland, op z'n best ervaren, dan moet je naar Den Haag. Aan de Grote Marktstraat 32 vind je de department store. Eigenlijk niet veel anders dan de V&D, maar dan net even Britser. 

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram

The British know how to do posh, without being arrogant. 

Selina MartinComment