Alter find - & Other Stories

Ik had onlangs het geluk om bij de opening van & Other Stories aanwezig te zijn. Eenmaal binnen werd ik bijna niet goed .... Alles is hier mooi! Help, dit is echt heel slecht voor mijn portemonnee!

De opzet van het 650 m2 tellend winkelpand is overzichtelijk, clean and simple. Het interieur is helemaal van nu incl. marmeren tabletops, bonzen leidingen en houten bladen. Deze combinatie van industrieel met een vleugje vintage maakt dat je direct het gevoel krijgt in een toffe winkel te zijn. 

"Today, a woman with a love for fashion creates her own style. She wears things that feel right to her and reflect her personality. & Other Stories is about bringing everything she can wear into one place, focusing on the whole look."

En dat is ze zeer goed gelukt! De schoenenafdeling is to die for en zelfs, als niet-beauty-meisje, moest ik toch even door de mooi uitgestalde make-upjes neuzen. En dan heb ik nog niets gezegd over de prachtige, kanten lingeriesetjes en de ruime keus aan sieraden en accessoires

Er zit dus niks anders op, dan met een goedgevulde portemonnee op zak, & Other Stories te bezoeken aan de Heligeweg 26-28, te Amsterdam. Woon je in het Zuiden van het land, dan is de locatie in Antwerpen wellicht wel dichterbij? Een dagje Antwerpen is immers always a good idea, ;-). 

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram

Indulge yourself. 

Selina MartinComment