Alter advise - spoiling effects

Oh, nee! Je komt van het toilet en er hangt een stuk wc-papier aan je schoen! Het enige voordeel is dat je dit niet bewust hebt gedaan. Want van die zogenaamd onzichtbare panty voetjes en slecht passende strapless bh's wordt echt niemand blij. 

Je kent het wel ... je ziet iemand in een super leuke outfit, maar dan ineens spot je een (onzichtbare) kink in de kabel en valt het hele feest in het water. De outfit en de persoon die'm draagt wordt opeens een stuk minder speciaal. Jammer. Maak jij je wel eens schuldig aan één van de onderstaande spoiling effects?

1. Het wasvoorschriften label hangt nog aan je sjaal. Oeps! Net nieuw en direct omgedaan of gewoon totaal niet bewust van deze lelijke, witte lap. Gauw afknippen dus, is echt geen porem.

2. De sticker onder de zool van je schoen. Niks zo tacky als een prijssticker onder je schoen die zegt:"Ik heb deze schoenen last minute nog ergens op de kop getikt." Toch jammer wanneer je gevraagd bent het huwelijk van die leuke collega bij te wonen.

3. Het transparante bh bandje. Note to self; een smal, kanten bh bandje is way more sexy dan een zogenaamd onzichtbaar stuk plastic. Just ask any guy in the room!

4. Zichtbaar en slecht passend ondergoed. Iedere onderbroek die van twee billen, vier maakt zou verboden moeten worden! Wanneer je een string niet ziet zitten kun je ook kiezen voor een hipster (in ieder geval al stukken beter) en ga sowieso voor naadloos ondergoed. Dat hebben ze zelfs bij de HEMA, dus dat het vaak zo duur is, is hierbij ook geen argument meer. 

Screen shot 2014-10-24 at 2.32.22 PM.png

5. Pillende stof. Ja, een wollen trui gaat met de tijd pillen en pluizen, maar dat wil niet zeggen dat dat zo hoort. Even een scheermesje erover heen en hij ziet er weer uit als nieuw. Kleine moeite, toch?

6. misplaatste zomen. Een te korte of juist te lange broek is werkelijk geen gezicht. Het staat armoedig en daarbij kun je je jeans voor een paar euro (deze keer echt onzichtbaar) laten inkorten. Een te korte broek voorkom je door'm zo min mogelijk, en bij lage temperaturen, te wassen en'm vooral niet in de droger te gooien!

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram

Make an effort and feel good. 

Selina MartinComment