Also a Mummy - Mag het wat minder roze?!

Als moeder van twee ben ik altijd opzoek naar leuke kinderkledingmerken. Mijn oudste is een jongen en zoals veel moeders weten, de keuze is nogal beperkt. Toen het de tweede keer een meisje werd dacht ik: "Yes, nu kan ik los", maar dat viel vies tegen! 

Er is vooral heel veel roze, roesjes en glitter prinsessen meuk, excuse my French, maar als je dat niet wil heb je als moeder wederom verdomd weinig keus. Deze rubriek is dan ook ontstaan vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar toffe kids labels die het wél begrijpen. Deze editie presenteer ik u; het losse kraagje, coole banners voor the coolest kid in town, een glaasje melk, maar dan anders en een paar unisex Chelsea boots die je meteen wilt bestellen! 

1. Milk Magazine

Voor je de moed helemaal opgeeft koop dan eens de kids uitgave van Milk Magazine. Dit franse blad komt elk seizoen met een speciale uitgave boordevol nieuwe kindermode. De modebijbel voor kinderen is, zoals dat dan vaak gaat met mooie hebbedingen, niet goedkoop. Voor € 15,- issie te bestellen via de website. Nog een paar leuke franse meepakkers zijn in dit geval  L'Officiel Enfant en La Petite magazine. Met name de laatste is een koopje, want hij is in online gratuit door te bladeren.                                                                                                                     

2. Rocking my new kicks

Niet het meest vooruitstrevende kinderschoenenmerk dat ik ken, maar deze unisex Chelsea boots uit de Out of Frame collectie van Kickers zijn te gek! Ik heb me rot gezocht om jullie te kunnen vertellen waar je ze in NL kunt vinden, maar ben na 40 min nog niets wijzer! Heel irritant, maar het zij zo. Ik ontdekte deze Cosinus black patent boots in de fabulous MAMA van september. Een tijdje terug alweer, maar wellicht kan de redactie ons nog verder helpen?! Laat het me weten als je meer weet, want deze wil ik echt hebben voor de feestdagen!

3. the coolest kid in town

This Cool Kid is dé webshop voor stylish-musthaves for kids and their fashionable mommies. Tenminste dat zeggen ze zelf. In alle eerlijkheid ben ik het niet helemaal .... STOP. Just kidding, This Cool Kid is a very cool looking place to find cool looking stuff for your kids. Mijn favoriet is het jellyfish sweatshirt van Izzy &Ferd. Maar de reden dat ze voorbij komen heeft niets te maken met kleding, maar met hun Pinterest hit, de poster flag. Die is gemaakt in samenwerking met Studio Sijm. Want wie vind zijn eigen kind nou niet the coolest kid in town? 

4. preppy & cute

Dan nu van afzetten naar het omhelzen van de roze wolk, want de losse kraagjes van Mes Minis Muses zijn gewoon té leuk! Vooral omdat ze me doen denken aan mijn eigen jeugd waarin mijn moeder enorm fan was van dit soort opzet kraagjes en ik dus altijd met zo'n ding om m'n nek liep. Je zou dus verwachten dat ik mijn kinderen dit niet aan zal doen, maar vanuit een melancholisch gevoel naar nostalgie ben ik juist hartstikke obessed met Peter Pan kraagjes! Naast alle losse kraagjes, om je plain jane jurkje of basic shirt mee op te leuken, heeft Mes Minis Muses ook nog zoete lintjes en strikjes. Dus voor wie ook zin heeft in a trip down memory lane ..... 

Want more Alter fun? Come follow me on Instagram

Because I'm also a mummy.

                                                    

Selina MartinComment