Yes please, Santa!

Ik hoef eigenlijk nooit lang na te denken wanneer ik een verlanglijstje maak. Doordat ik voor mijn werk altijd on the lookout ben, kom ik continu nieuwe dingen tegen! Vandaag deel ik mijn Christmas wishlist met mijn favoriete ontdekkingen van het afgelopen jaar.

1. Fake Fur Headband black 1.0 by REAL FAKE STUDIOS. - € 60,00

Deze heerlijke hoofdband houd je oren warm en is, in mijn opinie, een stuk eleganter dan die standaard beanies die je overal tegenkomt. Daarnaast gaat het hier om fake fur en zijn er dus geen zielige beestjes voor gedood. Meer weten over REAL FAKE STUDIOS lees dan hier mijn interview met Lavinia Bakker, één van de Bakker zusjes en oprichter van RFS. You'll find this furry friend in de webshop of in de Geiten Wollen Winkel in de Utrechtsestraat. 

Headband-1.0-Black-480x640.jpg

3. Sport Rollerbal Black by Kaweco. - € 19,90

Deze Kaweco pennen kwam ik voor het eerst op het spoor toen ik opzoek was naar het perfecte vaderdag cadeau, maar besloot al gauw dat ik zelf ook zo'n 'echte' pen nodig had. En voor wie dol is op stationery products is Miscellaneous de hemel! De winkel zit op de Clerqstraat, maar ze hebben ook een webshop voor wie verder weg woont of gewoon te lui is om op de fiets te stappen ;-). Klik hier voor mijn favoriet.

5. Adult Homeboy Crop Sweatshirt by Child.Ish. - € 57,50 

Ik was ZO jaloers toen ik deze trui voor het eerst zag en erachter kwam dat'ie alleen voor kinderen verkrijgbaar was! Gelukkig hebben ze dit bericht vaker gehoord en nu kun je dus als Peter-Pan-loving-duo op stap! 

7. Oosterse massage at Het Massagehuys. - € 48,50

Sinds een paar maanden zit er op de Jan Evertsenstraat een massagesalon die eruitziet als een moderne Scandinavische spa, maar die daarentegen gespecialiseerd is in Oosterse massages. Het is zo'n plek waar je graag rondhangt met een kopje kruiden thee met dat ik-kom-net-uit-mijn-yogales-gevoel, je kent't wel. Ik ga in deze koude wintermaanden voor de Stress Relief Massage. Alle massages duren 60 min en kosten 48.50 excl. de gekozen massage olie. De biologische thee en massage olies zijn ook los te koop in de winkel en via de webshop. 

het-massagehuys-amsterdam-1024x695.jpg

 

HAVE A WONDERFUL CHRISTMAS! 

2. The Coolest Kid in town poster flag by This Cool Kid X Studio Sijm. - € 29,95

Voor iedereen die opzoek is naar een origineel kraamcadeau of de kamer van je eigen kleintje wil op leuken, want wees nou eerlijk ... Wie vind zijn eigen kind nou niet the coolest kid in town? Wil je er ook eentje  hebben? Klik hier, simple as that.

4. Cut Out Bracelet by & Other Stories. - € 45,00

Ben je al in de nieuwe flagshipstore geweest?! Ik was bij de opening en direct verslaafd! Lees hier mijn verslag. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo vaak armbanden draag, maar deze vind ik geweldig voor de feestdagen. Door zijn bold appearance heb je verder weinig nodig om je LBD net even iets extra's te geven. 

6. Twirre & Twirre Beddengoed by SNURK. - € 99,95

Een typisch Kerstcadeau dat je voor jezelf niet snel koopt, maar je eigenlijk wel heel mooi vind, juist ... beddengoed. SNURK heeft trouwens ook een te gekke kindercollectie. De Ballerina, gemaakt in samenwerking met Het Nationale Ballet, is mijn favoriet. Op mijn eigen bed ga ik voor Twirre & Twirre in Dusty Pink. De levensechte prints zijn geweldig en maken dat je niet uitgekeken raakt. 

8. 10 lessen Delight Card at Delight Yoga. - € 125,- 

goedkoop is het niet, maar wat een heerlijkheid om wekelijks op deze manier met je lichaam bezig te zijn. Je blijft niet alleen lichamelijk sterk, maar ook mentaal. De (strippen) kaart is 3 maanden geldig en je kunt komen wanneer je wilt. Perfect wanneer je niet vast wilt zitten aan een vast moment in de week! Ik heb tijdens beide zwangerschappen yogalessen gevolgd en zou het iedereen aanraden! Met name op de 'terug weg' geeft het je dat stukje zelfvertrouwen that your body will bounce back.

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram!

Selina MartinComment