Looking back - Christmas at Karen Millen

Nu Sinterklaas 'out of the way' is maakt iedereen zich op voor de écht leuke decemberdagen. Lekker 'cosy' bij elkaar voor het haardvuur, kaasjes aan, een riant versierde kerstboom in huis en overal lichtjes in de straten. Heerlijk! En dan alleen nog afsluiten met een knaller van een NYE en het jaar is weer voorbij.

Onlangs kwamen we al helemaal in de Kerstsferen tijdens de Cristmas styling & photoshoot bij Karen Millen. Bloggernet had ons allen uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn. Ik was direct enthousiast, ik bedoel who doesn't want to play dress up after closing time? 

Karen Millen kennen we natuurlijk allemaal van hun waanzinnige party dresses, maar Miriam, store manager bij Karen Millen P.C. Hooftstraat, wilde ons laten zien wat het merk nog meer te bieden heeft. Ik ben vooral erg te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit is iets waar het merk graag mee pronkt, zonder dat de consument dit in haar portemonnee voelt. Wanneer je Karen Millen vergelijkt met de andere aanwezige merken in de PC voelt het haast als een koopje! 

Na een mooie presentatie werd het de hoogste tijd om onze styling vaardigheden aan het werk te zetten. Iedereen kreeg de opdracht om je eigen signature Christmaslook bij elkaar te zoeken. Karen Millen verkoopt ook schoenen, tassen en andere accessoires, dus je kunt van top tot teen uit je dak gaan. Joes Bek van BlushnBlow verzorgde de waanzinnige make-up. Nadat ze zojuist de hele Gooische Vrouwen cast in de make-up had gezet voor de première van Gooische Vrouwen 2, kwam ze ook nog even bij ons langs. Het leek wel Sinterklaas! ;-) Fotografe, Daisy van Knotsenburg, legde de avond voor ons vast. 

Mijn favoriete item vind je hier. Het zal je niet verbazen dat het hier om een black leather item gaat. Oh, en deze mag je ook niet missen! Perfect om je plain jane jurkje mee om te toveren tot een partydress

Het was een super avond, bedankt allemaal!

Sparkle, sparkle here comes Christmas! 

Want more Alter fun? Come follow me on Instagram

Selina MartinComment