On trend - bomberjack

Het bomberjack. Van origine zwart, groen of met camo print, maar tegenwoordig niet meer in één hokje te duwen. Op de catwalk en op straat slaat'ie in als een bom. Get ready for yet another 90's comeback

Bij Jean Paul Gautier, Frankie Morello, Emilio Pucci, Stella McCartney en vele andere kwam het bomberjack tijdens de afgelopen fashion weeks over de catwalk. Toch is het bomberjack al een oude bekende en heb je er misschien zelfs nog eentje in de kast hangen?! 

Dit pittige, korte jasje heeft een metamorfose ondergaan en is nu van alle markten thuis. Waar hij voorheen gedragen werd door onze Hollandse gabbers in de jaren '90, is het nu een ware fashion musthave geworden! Uitgevoerd in allerhande kleuren, prints en materialen. 

Ook ik ben dol op dit jasje, met zijn sporty chic uiterlijk is het een leuke tegenhanger voor een romantisch jurkje of blend'ie juist perfect mee met je stoere boyfriend-jeans-inspired outfit.            

If there's something hot on the runway, duurt het niet lang voordat ook de grote modeketens volgen. H&M, Zara, Mango, Urban Outfitters. Allen hebben een eigen variant. Ook the people on the street hebben het bomberjack herondekt en combineren'm naar hartelust en eigen inspiratie. 

Dus je weet wat je te doen staat ... haal die oude bomber uit de kast en draag'm tot die stuk is! Heb je ook direct een goede reden om naar de winkel te rennen en een nieuwe te kopen. 

"Cause we love to shop!"

Selina MartinComment