Appropriate office wear - best business bags

The boxer bag, messenger bag, tote bag, bowling bag, laptop bag, doctors bag, backpacks ... Zoveel versies, zoveel keuze, maar wat is jou favoriet en waar moet je op letten wanneer je opzoek bent naar een goede business bag?

Dressing for success includes your outfit, personal grooming, and accessories. Klanten en investeerders letten op de details en dat zou jij ook moeten doen. Zelfs de tas die je kiest zegt iets over wie je bent en hoe serieus je je baan neemt. 

Het bij elkaar 'rapen' van een solide, zakelijke outfit is met name voor alle thuiswerkers belangrijk. Om een grote klant binnen te halen moet je bedrijf een competente en winstgevende indruk geven; nu al groot genoeg om de klants aanvraag te kunnen verwerken. Wanneer je eruit ziet alsof je net nog even bij de supermarkt bent binnen gelopen, geeft dit een onprofessionele indruk. Appearance is everything

Ik vertel je natuurlijk niets nieuws, maar een kleine opfrisser is nooit weg. 

Wanneer het aankomt op de 'juiste' tas is er eigenlijk één simpele regel: Ga voor een eenvoudige, degelijke leren tas die bij al je outfits past en die ruim genoeg is voor al je spullen. Marc by Marc Jacob's Washed Up Tote en Too Hot To handle Bentley , Mulberrry's Bayswater en het huismerk van de Bijenkorf zijn erg populair. 

Dirty Harry eco-camel

Dirty Harry eco-camel

Eén van mijn favorieten is de vintage-inspired Dirty Harry schoolbag in eco-camel van het tassenlabel O My Bag. Het 'versleten' leer geeft deze Dirty Harry zijn tough-guy look. Zoek je toch iets klassiekers voor naar het werk bekijk dan eens de eco-black versie. Dezelfde tas, maar dan net wat meer upscale en sophisticated. De Dirty Harry is niet alleen een mooie tas, maar ook nog verdomd praktisch. Wat de Dirty Harry zo bijzonder maakt is het slimme, time-saving ritsvak aan de achterkant van de tas. Wanneer je deze opent zit je zo in de main compartment. Super handig dus voor als je even snel je agenda of tablet erbij wilt pakken! Ook deze tas is niet super goedkoop, maar de prijs kwaliteitsverhouding is zeker gunstig te noemen. Met zijn €249,-  ligt hij toch aardig binnen handbereik.  

Voor ik je op weg stuur nog even wat inspiratiemateriaal! 

Selina MartinComment