On trend - Sweater & Skirt

De sweater, het liefst in combinatie met een rokje, is dé streetstyle combinatie van het moment. De sweater fungeert hierbij als statementpiece, zo ergens tussen chic en comfortabel.  

Deze fashiontrend is één van mijn favorieten. Ik ben namelijk dol op sweaters! Het is vooral ook makkelijk, je maakt met één kledingstuk al 'je punt'. Nu is de combinatie sweater & skirt er in allerlei versies, maar die van skaterrok met lange(re) sweater is wat mijn betreft the winner. De focus wordt hierbij op twee dingen gelegd; de print van de gekozen sweater, maar vooral ook op die mooie, (strakjes ook nog) gebruinde, blote benen. Top! Een goede hak of ankle boot eronder, en klaar. Heel veel meer kan ik er niet over vertellen, maar plaatjes kijken is ook een heerlijke bezigheid ;-). 

Tip: Voor wie het kan betalen. De truien van Kenzo lenen zich uitstekend voor deze look. De sweaters zijn verkrijgbaar in de webshop vanaf €180,00. Mijn favoriet is de Embroidered Fish Sweater a €590,00 !! Grr, waarom zijn de mooiste altijd het duurst?! 

Selina MartinComment