on trend - metallic shoes

Helemaal hotel de botel van metallic shoes! Al een tijdje kom ik ze tegen in de bladen, tijdens fashion shows en ook al wel op straat. Steeds word mijn oog er weer naartoe getrokken. Niet zo gek natuurlijk, want met een metallic schoen val je wel op. 

Zilver, goud, brons, maar ook in alle andere kleuren van de regenboog zijn ze te vinden. Ik word er hebberig van! Als kind kregen wij altijd al iedere lente/zomer een paar metallic ballerina's of sandaaltjes. Die kwamen van Piccolino dé kinderschoenenwinkel van Brabant en ver daar buiten, maar daarover later nog'ns meer.

Als een ekster die een parel vindt sper ik mijn ogen wijd open iedere keer als er een paar voorbij komt. Heerlijk! Kriebels in mijn buik krijg ik ervan. Misschien klink ik nu wel als een één of andere malloot, maar als het aankomt op metallic ... love it, want it, need it! 

Schoenen met metallic details of helemaal bedekt. Flats, sneakers, platforms, heels, high street of high fashion. Het maakt allemaal niet zoveel uit. Metallic is overal.

Taking my shiny shoes to the streets!