Alter Advise - figure flattering swimsuits

Bikiniseason is just around the corner en, na 2 kinderen, schijt ik in ieder geval al zeven kleuren stront om deze zomer weer met een ontbloot, ander, lichaam in het park te liggen. Opzoek naar een fashionable oplossing dacht ik al snel aan de old hollywood swimsuit, dé badkleding variant op shapewear.  

Naast het moeder gezeur vind ik deze stijl ook gewoon geweldig leuk, super vrouwelijk en zelfs sexy! De jaren '50 waren een fantastische tijd waarin het voluptueuze vrouwenlichaam zege vierde. Stijliconen als Marilyn Monroe en Sophia Loren hebben hun heupen menigmaal in de strijd gegooid en worden tegenwoordig nog steeds gezien als sekssymbool. 

De bustiertops, vaak met beugel, geven je borsten de lift die ze nodig hebben en wanneer je wat beter bedeeld bent, in the bust department, houdt't de boel ook nog eens goed op z'n plaats. De high waist slips zijn perfect om je buik mee 'in te pakken', ze geven vorm aan je heupen én accentueren je taille. De shape van deze bikini's en swimsuits zijn, wanneer goed gekozen, erg figure flattering, dus wat wil je nog meer? Hier een paar mooie exemplaren om alvast in de stemming te komen. 

As Betty Boop would say:"Boop, boop de doop."  

Selina MartinComment