Appropriate Office Wear - Prints op kantoor

Na de Ambitieuze Meisjes fotoshoot, afgelopen week, vandaag een nieuwe editie van de appropriate office wear serie. Unicolor is natuurlijk erg geaccepteerd, makkelijk en daarbij ook mooi, maar what about prints? Dat moet toch ook kunnen? 

Helemaal super zo'n minimal office look, maar het kan ook anders. Het dragen van prints kan zeker ook op kantoor. Het veiligst doe je dat met accessoires; een sjaaltje, je schoenen of je tas, maar het kan beter.

Veel van ons hebben eigenlijk twee kledingkasten, één voor werk en één voor vrijetijd. Doordat je je op kantoor vaak wilt conformeren verliezen sommige hun eigen ik. Loop eens een rondje over de Zuidas en je ziet, bij wijze van, twintig keer dezelfde vrouw voorbij komen. 

Terwijl het juist op de werkvloer zo belangrijk is om je te onderscheiden. Dit doe je niet alleen door goed werk af te leveren, maar ook door uit te stralen dat je meer bent en kunt. Het uitdragen van jezelf en jou ambities, kun je met je kledingkeuze ondersteunen. 

Try to think out off the box en laat je weekend wardrobe eens wat meer mixen met je werkkleding.
e67b2077f23b915eb49d306010ceb558.jpg

Met het gebruik van prints maak je een statement zonder direct uit te toon te vallen. 

1. printed blouse or top

Een simpele aanpassing met een verrassend effect. Door te kiezen voor een onconventionele blouse laat je je persoonlijke stijl doorschemeren. Wanneer je de rest clean en rustig houdt is er eigenlijk weinig aan de hand.  Ga ook eens een stapje verder en speel, zoals hiernaast, eens met print én kleur.

2. printed skirt or pants

Voor de daredevils onder ons is een full printed rok of pantalon onmisbaar! Het is een snelle manier om kleur, shape en personality aan je outfit te geven. Beslist één van mijn favorieten! De plateauzool pumps van de dame links zijn overigens totaal niet geschikt voor a day at the office! Vind je de dame rechts is te casual gekleed voor jou work environment? Laat de ketting dan weg en kies voor mooie oorstekers en vervang de top door een blouse. Een niet zwarte tas bij deze toch al zwart witte outfit werkt ook erg goed. De tas is hier de eyecatcher en heeft een verjongend, stads effect. 

Ik daag je deze week uit om meer te mixen en meer van jezelf te laten zien. Maak een OOTD selfie en post'm hieronder in de comment box. Can't wait to see what you'll be wearing!

Selina MartinComment