Alter classic - Shirtdress

Dé zomerjurk bij uitstek is de shirtdress. Deze 50's klassieker is eigenlijk nooit verdwenen uit onze kledingkasten. Mede dankzij haar veelzijdigheid is ze opnieuw helemaal up to date.  

Mouwloos, een kapmouwtje, korte mouw, driekwart mouw, lange mouw... you name it and it's available. Een shirtdress is er in allerlei soorten en maten. Ook de lengte is variabel, maar eindigt meestal zo rond de knie. 

Een shirtdress is niet alleen veelzijdig, maar ook comfortabel en bovendien zeer figure flattering.  Met een riem accentueer je je taille en creeër je het fameuze zandloper figuur. Laat je de riem weg, dan verbloem je mooi je midsection. Let op! Koop'm zeker niet te ruim, want dan word je al snel een blok beton of verdwijn je juist in de hoeveelheid stof. Kijk dus goed naar wat het best werkt voor jouw figuur.

Vanuit kantoor door naar een dinnerdate of borrel? This is the dress to pick! 

Tip: Een shirtdress is ook geweldig tijdens je zwangerschap! De jurk geeft vorm aan je baby dragende lijf én accentueert je prachtige, dikke buik. 

Have a nice day at the office,

Selina

Selina MartinComment