Alter classic - blck leather jacket

Wie heeft'm niet, dat fijne leren jasje? Ja, het was een rib uit je lijf, maar dat haal je er makkelijk uit wanneer je bedenkt hoe vaak je'm al gedragen hebt. Het is nog steeds één van je favorieten, maar een opknapbeurtje kan'ie wel gebruiken. 

Natuurlijk kun je je geliefde jasje naar de stomerij brengen, maar ook thuis kun je al veel doen om je leather wear mooi te houden. 

1. In de regen gelopen? Hang je kledingstuk op aan een brede hanger, veeg het overtollige vocht weg en laat drogen op kamertemperatuur. 

2. Om de schoonheid en kwaliteit van het leer te behouden is het belangrijk om het frequent te behandelen met een conditioning product . Deze herstelt de natuurlijke vochtbalans die verloren gaat tijdens dragen. 

3. baby crème werkt erg goed voor het schoonmaken en het behoud van leer. Doe wat crème op een katoenen doek en verdeel het in cirkels over het oppervlak zonder hard (in) te wrijven. Als het leer kleur afgeeft, stop dan direct en breng het naar een gespecialiseerde stomerij!

4. Zo en dan een dun laagje leather spray aanbrengen op het oppervlak doet ook wonderen. 

5. Stel je leather wear niet voor langere tijd bloot aan direct zonlicht of directe warmte! Hierdoor kunnen lelijke, uitgedroogde plekken en kleurverschil ontstaan. 

6. Bewaar je mooie jasje nooit in een afgesloten plastic tas of bak. Leer is een natuurlijk product and needs to "breathe". 

7. Logisch, maar ik kan het maar gezegd hebben; Gebruik nooit benzine of aceton!!

Invest is in a high quality, timeless jacket. Take good care of it and it will last you a lifetime. 

Selina MartinComment