on trend - plisse skirts

Wat is er lekkerder dan het dragen van een rok? De zomerwind zacht langs je benen terwijl je er niet 'naakt' bij loopt. Voor wie wat issues heeft met het 'blootleggen' van haar benen is de rok perfect. En wat is er luchtiger dan plisse?! Juist.

De plisse rok is niet nieuw, maar wel weer heel veel terug te vinden in het straatbeeld en tijdens de FW14 shows. Een plisse rok is natuurlijk heerlijk luchtig in de zomer, maar in een lederen variant ook erg mooi voor in de herfst en winter. Ook deze rok is er in verschillende lengtes, maar ik ga toch voor midi of full lenght. Deze lengte is voor nagenoeg iedere vrouw flatteus en geeft je direct dat magische je ne sais quoi. 

Dat hangt er natuurlijk wel vanaf hoe je de rok af stijlt. Kijk maar eens naar deze dames dezelfde rok dragen, maar er toch verdomd anders uitzien. 

Welke look is jouw favoriet? Zelf neig ik naar nummer 3. De classic skirt & high heel in combinatie met een playful, young T-shirt vind ik te gek! Ik houd ervan om een beetje buiten de lijntjes te kleuren terwijl je gebruik maakt van classic pieces. Ook het toch wat mannelijke shirt tegenover de über vrouwelijke rok trekt me erg aan. De tas en de schoenen zorgen ervoor dat alles toch age appropriate blijft. 

Hieronder nog wat mooie voorbeelden van de veelzijdigheid van deze klassieker.

Feel pretty in plisse.

Selina MartinComment