treasure hunting - 3x vintage

Wat is dat toch een heerlijk gevoel iedere keer als je weer iets nieuws ontdekt! Vandaag deel ik  drie super winkels met een vintage randje. 

Ik begin dicht bij huis met vintage webshop Rewind Play Fast Forward. Eigenaresse Marie-Lisah opende onlangs een pop-up store in de Marco Polostraat 211. Dit ligt midden in mijn eigen buurtje en dus was ik er als de kippen bij. Carven, Max Mara, Fendi, Kenzo, Armani name it, she has it! De pop-up store zit er, zoals dat dan gaat met pop-up stores, maar even dus ga er snel een kijkje nemen! 

Voor de volgende Alter find schuiven we door naar Zuid, Oud-Zuid, wel te verstaan. In de Salon van Heleen Hulsmann voel je je direct royalty. De Salon is vanaf de buitenkant niet te zien en zit verstopt op de eerste verdieping aan de Lairessestraat. Je kunt er terecht voor een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires. De collectie is met een kritisch oog geselecteerd. De Salon verkoopt geen vintage, alle ontwerpen komen uit zeer recente designer collecties (meestal minder dan 3 jaar oud). De collectie is van een hoge kwaliteit en daar hoort een uitstekende service bij. De webshop is altijd beschikbaar, maar wil je eens lekker decadent doen, maak dan een afspraak en wordt ondergedompeld in de luxe van het private shoppen. 

Voor mijn laatste ontdekking blijven we nog even in Oud-Zuid.  Eigenaresse en fashionmodel Silke van der Laan weet de mooiste items te vinden en brengt ze samen in haar winkel SILK aan de Willemsparkweg 95. Denk hierbij aan Donna Karan, Iro, Elisabetha Franchi en Hunkydory. Naast kleding en accessoires kun je er ook terecht voor make-up en skin care products van EmerginC. Ik kreeg de hyper-vitalizer cream als monstertje mee naar huis en ben nu al fan! Alle EmerginC producten zijn 100% natuurlijk en minimaal 70% organic

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram

gevelsilk.jpg

Have fun designer shopping! 

Selina MartinComment