Also a Mummy - De (voedings)beha

Voedingsbeha's, praktisch zijn ze wel, maar flatteus, laat staan sexy? Toch is het beroepspin-up Dita von Teese gelukt. Een voedingsbeha die je precies dat stukje van jezelf teruggeeft die, na de val van de bekende roze wolk, zeer welkom is. 

Grande Dame Nursing Bra 

Grande Dame Nursing Bra 

In samenwerking met het Australische DCI Corporation ontwierp Dita von Teese een lingerielijn voor jonge moeders. De voedingsbeha's en broekjes hebben een retro uitstraling met een 50's inspired glam look, precies zoals we van Dita gewend zijn. 

Bovendien zien ze er ook nog eens geweldig uit! Dat is toch mooi meegenomen wanneer je de strijd aangaat met je postnatale lijf. Het ziet er toch allemaal een stuk anders uit dan op de heenweg. Maar genoeg gezeurd, de lingerielijn van Miss von Teese is om bij weg te dromen en geeft je dat beetje sexiness die je a long the way misschien wel bent kwijt geraakt. 

De Motherhood Maternity lingerielijn Von Follies by Dita von Teese is sindskort ook in Nederland verkrijgbaar via Destination Maternity. Voor alle niet zwangere of borstvoedinggevende onder ons, niet getreurd, want de lingerielijn heeft ook zeer mooie setjes voor jullie. Deze vind je dan weer via ASOS en zijn schappelijk geprijsd vanaf €25.59. 

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram

As Dita says:"It's not about seducing men, it's about embracing womenhood." 

Selina MartinComment