Looking back - ALTER x OUTSPOKEN

Aan het begin van de zomer ontstond tijdens een bezoekje aan de Galerie van Majke Husstege het idee voor een Ladies Night. Na wat brainstormsessies en heel wat heen en weer ge-App kwam daar OUTSPOKEN's Ladies Only Fall Fashion Event uitrollen. Een hele mond vol, maar er was dan ook genoeg te beleven. 

10425145_286032051585296_1315496538466217935_n.jpg

De OUTSPOKEN concept store zit verstopt in de Galerie van Majke Husstege. Deze super plek riekt naar nieuw talent, alles wat je ziet komt van de hand van inspirerende, jonge ontwerpers en kunstenaars. Mijn eigen in store favorites zijn; AM/WESTEN, FoA, LIKE THIS, The Boyscouts, Hartog & Henneman, Van der Borne, Sander Dekker en Mark Sturkenboom

Steeds wanneer je binnenloopt wordt je opnieuw verrast. Zelfs wanneer je er gisteren nog was of sterker nog, zojuist nog langs die vitrine liep, je ontdekt steeds weer nieuwe dingen. Er is zoveel te zien dat wanneer je naar buiten loopt het zomaar een uur later kan zijn! 

In samenwerking met Majke en de rest van het OUTSPOKEN team zette we alles op alles om een proper fashion event te organiseren. Met dank aan velen sponsors en participanten werd het een te gekke avond. Onze gastsprekers; Annemarie Westen (AM/WESTEN), Martine de Ridder (REWEAR) en Anna Hegeman (VdB) vertelden ons over hun onderneming en deelde hun kijk op de mode, craftmanship en duurzaamheid. 

Het DOThair team, onder leiding van Jolanda Lagerweij, kwam samen met Kevin Murphy om on the spot haar en make-up touch up's te doen, ook Silke van der Laan was aanwezig met haar EmerginC skin care producten. Ook de beauty sector was dus goed vertegenwoordigd.  

Shocking Orange bracht de dames direct bij binnenkomst al in extase met hun shockingly good chocolate van Meester-kok Gerwin Sleutjes. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de goed gevulde goodiebag, want die Hollandse zunigheid kennen we hier niet in Brabant ;-).  

Naast de aanwezigheid van onze vrouwelijk gasten (oké, er waren ook een paar mannen bij), wil ik ook nog even de aanwezige bloggers bedanken JadePillar, TheGirlsBehindTheCamera, MoreStyleThanFashion, MyLastIssue en Floor365. "So great that you could be there and want to share ALTER x OUTSPOKEN with your readers."  

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram

Thank You! 

 

Selina Martin2 Comments