Also a mummy - winterjassen

Naar school gaan is inmiddels alweer de normaalste zaak van de wereld en de herfst heeft duidelijk zijn intrede gemaakt. De perfecte tijd dus om alvast op jacht te gaan naar de leukste winterjassen!

Omdat al die kids zo idioot hard groeien moeten er ieder seizoen weer nieuwe jassen, schoenen, truien, broeken a.k.a. een volledig nieuwe garderobe worden aangeschaft. Zouden ze zelf nou ook door hebben hoe luxe dit eigenlijk is?! 

EEN GOEDE WINTERJAS moet natuurlijk warm, comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Zo kan de jongste het later ook nog eens aan. Zo doe ik dat ook met de Mini Rodini jasjes van mijn oudste. En nu zelfs de jongste uit de eerste exemplaren is gegroeid liggen ze alweer klaar voor het nog ongeboren neefje of nichtje. Super leuk om zo een 'erfstuk' door te geven!

Aan tussenjasjes geef ik maximaal €50,- uit, maar voor een winterjas vind ik het niet erg om meer te betalen, plus door ons doorgeef systeem hebben we er letterlijk nog jaren plezier van!

De 1e SHOPTIP komt van BOBO CHOSES. Deze Apache Mountain Coat is gemaakt van 100% sheepskin, heeft een metalen rits en een print op de rug en beide mouwen. Je vind hem voor €150,00 in de BOBO's webshop en offline spotte ik hem al bij Inc. en bij, mijn Amsterdam based favorite, Big & Belg

Mijn 2e SHOPTIP komt van Mini Rodini. Dat dit Zweedse kindermode wonder één van mijn favorieten is komt niet alleen door de toffe prints, maar zeker ook door de hoge kwaliteit. Je kunt het echt 100x in de wasmachine gooien zonder dat de kleding kleur en zachtheid verliest. 

Deze mintgroene Siberia Jacket wordt ieder jaar opnieuw uitgebracht, alleen de print verandert. Ook dit jaar zijn er weer meerdere versies. Zo is er één met wegrennende muisjes en bowtie dragende piguins. Voor €174,00 is hij van jou. Online vind je hem o.a. bij Orange Mayonnaise en offline kun je bij GROM en wederom Big & Belg terecht. 

Mijn 3e SHOPTIP komt van het Franse Emile et Ida. Dit snoezige poezenjasje is zeker ook voor stoere katers een topper. Alle shoptips van vandaag zijn trouwens unisex. Net zo leuk én je kunt ze lekker makkelijk doorgeven. 

De kattenoortjes en de snorharen geven het jasje net wat extra's. De jas is gemaakt van 100% katoen en heeft een knuffelzachte voering. Ook deze jas kan gemakkelijk in de wasmachine en is ook verkrijgbaar in het marineblauw. Bij Orange Mayonnaise vind je hem online voor €159,00, shop je liever offline? Ga dan langs bij AnnLiz in de gezellige 9straatjes

Kies, draag en geef door.

Volgende week gaan we winterjassen shoppen voor 'grote mensen'. Vanmiddag was ik op bezoek bij een nieuw Amsterdams modelabel die al furore maakte in de november issue van Vogue NL en het fd magazine

KUN JE NIET WACHTEN? Check dan mijn Instagram en spot de eerste beelden!

See you next week,

lfs. Selina