Looking back - Lancering #Workmode

Sinds half augustus houd ik kantoor op de leukste werkplek van Amsterdam, #Workmode. De hashtag verraadt het natuurlijk al een beetje, hier zitten namelijk alleen maar meiden met online influence. 

Emilie Sobels, founder #Workmode

Emilie Sobels, founder #Workmode

He bah, dat klinkt eigenlijk helemaal niet gezellig; "Alleen maar meiden met online influence." Ik krijg er zelfs EEN BEETJE DE KRIEBELS VAN, HAHAHA! Toch is het de waarheid al klinkt'ie dan wat minder toegankelijk als dat hij in werkelijkheid is. #Workmode is een gedeelde werkplek in een geweldig mooi pand aan de Brouwersgracht. 

Ons team van GIRLBOSSES bestaat uit een fotografe duo, een grafisch vormgever, een aantal tekstschrijvers, online (fashion & interior) editors, social media specialisten en natuurlijk mogen bloggers niet ontbreken op dit lijstje. Oprichter Emilie Sobels wilde na 5 jaar Fashiolista wel weer iets anders en #Workmode is het resultaat! Een inspirerende plek voor girlbosses en GO-GETTERS.

Vorige week werden we tijdens de lancering getrakteerd op een intiem diner voor het hele team. FASHION & FOOD GINGEN NOG NOOIT ZO HEERLIJK HAND IN HAND! Het Arabische eten werd verzorgd door het pas geopende NINOUR. Het goddelijke toetje, een enorme pavlova met rode vruchten, werd speciaal gemaakt door onze eigen Noor, van Freckles & Food. Geloof me, deze caloriebom ging op tot de laatste kruimel! 

Daarna kwam Thomas Vørding, van het Amsterdamse Vørdingsgin, ons verblijden met een lekker drankje. De speciaal voor deze avond samengestelde cocktail is wat mij betreft de nieuwe vervanger van de welbekende G&T. Bij Waar Amsterdam Eet zijn we ook erg fan van Thomas's gin. Je kunt deze award winning gin ook zelf testen bij o.a. De Foodhallen

Na dit alles kwam er ook nog een GOODIEBAG FROM HEAVEN samengesteld door Hopes & Fears Agency. Mijn favoriete item is toch wel de MONOKEL zonnebril. In de zomer draag ik haast nooit een zonnebril, maar wanneer de zon in de herfst de hele dag precies in je ogen schijnt kan zelfs ik niet zonder. In mijn goodiebag kwam een Barstow Lemonade tevoorschijn. Een super fijn (unisex) model dat eigenlijk iedereen goed staat.  Alle MONOKEL brillen worden gemaakt van hoogwaardige acetate en hebben 100% UV protective Carl Zeiss Vision Lenses. 

Blader vooral even door het album en geniet mee van deze geweldige avond!

The perfect start for a new chapter in my life!

Dat was het voor nu! Echt leuk om via deze blog serie memorabele momenten met jullie te delen. See you next week of gewoon zometeen via Instagram, want voor meer fashion, food & kids inspiratie is this the place to be ;-)

lfs, Selina