alter classic - het witte overhemd

Another day, another classic. Vandaag alles over deze blanke topper die eigenlijk nooit is weggeweest, maar op dit moment wel weer opnieuw furore maakt. Het witte overhemd hoort gewoon in iedere basisgarderobe, punt.

Het witte overhemd is van alle tijden en alle leeftijden. Met een classic white shirt zit je eigenlijk altijd goed. Een mooi overhemd heeft weinig nodig en combineert het knapst met een high waisted of flared jeans.

Het oversized overhemd, zoals deze van RIKA, is het huidige 'it-model'.  Je combineert hem met bovenstaande jeans of, voor wie durft, met een XL (wollen) pantalon of culottes. Dubbel XL is een trend die zich ook doorzet in andere basisitems zoals het wollen mantel en colbert. Comfort & Chic gaan dit seizoen dus hand in hand. 

Het androgyne en minimal kleden is al enkele seizoenen een trend waar ik graag aan meedoe. Ik vind het interessant om een tegenhanger te zoeken voor mijn ronde, vrouwelijke vormen. Het liefst doe ik dit alles volledig in de kleur zwart. Deze (non)kleur geeft me een krachtig en tevens sexy gevoel zonder dat ik bloot loop. Ik denk overigens dat menig vrouw het met mij eens is als ik zeg dat sexy zijn sowieso weinig van doen heeft met korte rokjes en diepe décolletés.

White shirt, clean slate, fresh start. 

Het ultieme witte overhemd vind je, wat mij betreft, bij het Franse EQUIPMENT. Super kwaliteit, super snit en super tijdloos, zonder super saai te zijn natuurlijk ;-). 

See you next week of gewoon straks op Insta of Pinterest!

lfs. Selina