Alter Find - REAL FAKE fading vitamins collection

Een capsule collectie is altijd exciting, want hij is er maar even en brengt interessante mensen bij elkaar voor een te gek eindresultaat. Onlangs was ik te gast in de Geiten Wollen Winkel voor een wel hele leuke samenwerking!

De tweelingzussen Lavinia en Abigail Bakker zijn altijd op zoek naar mooie 'dierzame' alternatieven in de mode, maar kwamen er al snel achter dat het aanbod hiervan (te) klein is. Gemotiveerd door dit gat in de markt besloten de zussen REAL FAKE op te richten. Als REAL FAKE fan van het eerste uur was ik natuurlijk erg blij met de uitnodiging voor de lancering van hun capsule collectie!

26078523-d196-434c-a917-43ebba9c3e32.jpg

REAL FAKE promoot een plantaardige lifestyle. Dit klinkt heel moeilijk, maar levert vooral te gekke items op waar je ook nog eens schuldvrij van kunt genieten! Voor deze capsule collectie werkte ze samen met diëtist Bo Schumacher (o.a. van het boek Plant Power), die bijpassende recepten uitwerkte bij de illustraties van Carlijn Claire Potma. De shirts zitten samen met het recept, heel toepasselijk, verpakt in een salade box. Zo leuk! 

De illustraties zijn eigenlijk te mooi om weg te doen. Mijn recept kaart (de radijs) staat inmiddels ingelijst te pronken op de Knoppäng houder boven mijn bed. De shirts zijn verkrijgbaar in de Geiten Wollen Winkel en natuurlijk in de webshop

food and fashion make a great pair!

 

See you next week of gewoon straks via Facebook of Instagram!

lfs. Selina