Alter musthaves - Christmas wishlist

Nog 1 week en dan is het Kerst. Dat betekent een paar dagen vrij, veel eten, veel familie en natuurlijk cadeautjes! Ik ben ook al begonnen aan mijn Christmas wishlist en hij staat weer vol met de leukste fashion items, interieur hebbedingetjes en culturele uitjes voor met z'n twee.

Ieder jaar maken mijn ouders er weer een sport van om hun huis er op zijn Kerst-best uit te laten zien. Denk aan van die Amerikaanse Coca-Cola reclame huizen en je komt aardig in de buurt. Oké, minus de gekleurde lampjes, want dat gaat 'ons mam' (we komen uit Brabant) nét iets te ver. Met name mijn vader is dol op de uitbundige Kerstverlichting: "Ank, kan er niet nog iets in de tuin, het is zo donker daarachter." Dat de tuin, een binnenplaats, aan de achterzijde van het huis verder door niemand anders gezien wordt mag de Kerstpret niet drukken. 

Ik ben zelf ook al jong aangestoken door het Kerstvirus. Sinterklaas kan mij eigenlijk gestolen worden, maar dat mag je als Hollander natuurlijk niet hardop zeggen. Al jaren vieren wij Christmas Eve met dezelfde club mensen en weten we elkaar telkens weer te verrassen met de mooiste cadeaus. Dit jaar is mijn Christmas wishlist weer goed gelukt! ;-) 

1. Love Stories Intimates Kerstbal, €15,-. Er gaat geen jaar voorbij dat ik geen Kerstversiering cadeau doe. Mijn eigen boom heeft een vogeltjes thema, maar voor deze leukerd maak ik graag een uitzondering. 

2. Het Nationale Ballet: De Notenkraker en de Muizenkoning, vanaf €20,- Mijn vriend en ik hebben een traditie dat we Oud en Nieuw in het buitenland vieren, maar sinds de kids (en de daarbij horende zwangerschappen) kwam daar nog als eens de klad in. Een nieuwe traditie werd geboren! Op 31 dec gaan wij voor het diner samen naar het Nationale Ballet. Geweldig! Echt een aanrader voor wie nog nooit geweest is. 

3. ANNA + NINA Love match box, €9,95. In de donkere maanden van het jaar komen de kaarsen weer massaal uit de kast en dus heb je ook lucifers nodig. Dit schattige doosje is dus functioneel, maar ook gewoon heel leuk om te hebben liggen.

4. Love Stories Intimates Champagne Brooche, €15,- Broches zijn weer helemaal terug en deze coupe de champagne is natuurlijk dé eyecather op je simpele NYE jurkje. Ook te gek om je denim jacket of cashmere sweater mee te personaliseren.

5. Stress Relief massage van Het Massagehuys, €48,50. Na een jaar hard werken ben je vast ook toe aan een momentje voor jezelf. Een dagje Spa is heerlijk, maar met een echt goede massage kom je ook al een heel eind. De massages van Het Massagehuys zijn werkelijk fantastisch en alle oliën worden op ambachtelijke wijze en volgens eigen recept gemaakt. Daarbij worden er uitsluitend natuurlijke producten gebruikt.  

6. Something Familiar Silver earring with gold nut, €45,- Kerst is wat mij betreft dé feestdag voor mooie, persoonlijke cadeaus and what better way to day I love you dan met een sieraad? Het samensmelten van hard en zacht maken deze oorring interessant en een sieraad waar je naar blijft kijken. 

7. Fluwelen pantsuit, pantalon €69,95, blazer €89,95 via ZARA. Voor wie geen zin heeft in een kittig jurkje voor Oudejaarsavond kan het ook over een heel andere boeg gooien. Een pantsuit zit comfortabel, kleedt (wanneer voorzien van goede snit) waanzinnig af en is zeker net zo sexy & chique als een jurk. 

It's starting to look a lot like Christmas!

Dat was het voor nu, aanstaande maandag ben ik weer terug met een nieuwe post vol NYE inspiratie. Weet jij al wat je aandoet? 

Lfs. Selina