Looking Back - Bye bye 2015

Bye bye 2015 je was een rollercoaster vol grote gebeurtenissen, moeilijke keuzes, heel veel leuke opdrachten, nieuwe uitdagingen en de geboorte van een nieuw bedrijf. Op naar 2016, nu al zin in!

Mijn journal staat vooral vol met dingen die me inspireren en die ik graag deel met anderen. Het komt daarbij niet vaak voor dat mijn hoofd voorbij komt en nu open ik mijn blogpost met een portret!

2015 was een heftig jaar met een paar moeilijke keuze momenten. Zo heb ik bijvoorbeeld na dik 10 jaar een punt gezet achter mijn onderwijscarrière en ging ik verder als zelfstandig ondernemer. Na een zomer van uitrusten, plannen smeden en mijn 31e verjaardag kon ik er in september weer tegenaan. 

Mijn hoogtepunten van 2015 waren toch wel de campagne shoot voor womenswear label AM\WESTEN. Hierbij mocht ik samenwerken met fotografe duo Koers von Cremer en Hair & Make up Artist Emy el Ghalbzouri. Leuk weetje; we hebben deze foto's bij mijn schoonouders thuis geschoten. Hun woning leende zich perfect voor het idee dat we hadden en gelukkig zeiden ze 'ja'. Nog steeds heel blij met het eindresultaat!

Fashion styling vind ik stiekem steeds leuker worden en dus was ik ook direct enthousiast toen ik door fotografe Gabi van Ingen werd gevraagd om een editorial te schieten voor NHTK. Alle gebruikte items zijn van het genderless kleding label. Haar & Make-up werd verzorgd door super talent en Instagram hit (bijna 80k volgers), Celine Bernaerts. Het eindresultaat hing ook een maandlang in de winkel en dus had ik ook direct mijn eerste expo te pakken.

Naast fashion heb ik ook een passie voor eten en met name voor het organiseren van toffe events rondom eten & ontmoeten. In juli lanceerde we het eetplatform Waar Amsterdam Eet en daarna ging het snel. We hebben inmiddels ruim 6800 volgers via Instagram, startten we een youtube kanaal, organiseerden we een 5-gangen (pers)diner in samenwerking met Foodora en we schreven voor L'Officiel NL en ELLE eten. Voor 2016 liggen er nog veel meer ideeën op de plank. Vanaf februari krijgen we zelfs een stagiaire! Woohoo, hier word je toch blij van?! Nieuwsgierig naar het diner? Bekijk dan hier de aftermovie. 

Waar Amsterdam Eet  team  bij  Wester Wijnfabriek

Waar Amsterdam Eet team bij Wester Wijnfabriek

Let's keep on moving forward!

Wist je trouwens dat ik ook voor andere online magazines schrijf? Je komt me o.a. tegen bij The Daily Lady, Citymom, Kids Today, Waar Amsterdam Eet en onlangs schreef ik ook een leuk stuk voor Annicvw.com

See you next week, lfs. Selina