Also a mummy - Abacus Kids

Deze Britse webshop is werkelijk geweldig! Ik volg ze al een hele tijd via Instagram en repost me rot. Eigenlijk like ik nagenoeg iedere foto die voorbij komt en hebben we inmiddels een gezellige Instagram friendship. Dit moet dus gedeeld worden en daarom deel ik vandaag mijn Abacus Kids favorieten.

Instagram is een interessant medium. Het kan op veel verschillende manieren gebruikt worden, maar net als via mijn online journal, gebruik ik het om inspiratie en ontdekkingen te delen. De thema's op mijn account zijn voornamelijk; fashion, kids, interieur & fotografie. Voor mijn liefde voor eten, en dan met name koffie, is er inmiddels een heel platform in het leven geroepen. Onder de naam Waar Amsterdam Eet deel ik  samen met nog 4 andere foodlovers onze favo eetplekken in Amsterdam. Via Instagram zijn we natuurlijk ook te volgen, @waaramsterdameet

Zo ontdekte ik dus ook het account van @abacuskids. Een mooie, nette feed (zoals het hoort op een succesvol account) en een duidelijk, clean beeld. Veel wit in combinatie met knallende kleuren en zwartwit prints. Logischerwijs zijn alle producten in de foto's ook te koop via de webshop. 

De webshop heeft dezelfde look and feel als het Instagram account. Daar word ik altijd heel blij van, want dat geeft aan dat er gekozen is voor een bepaalde richting (ook wel brand identity genoemd). Geen losse flodders, maar een vooropgezet plan dat niet alleen laat zien wie Abacus is, maar ook zal aanspreken tot een bepaalde groep mensen die zich dan ook weer aangetrokken zal voelen tot de producten en merken in de webshop. Te gek als iemand zoveel tijd en aandacht heeft gestopt in zijn product, winkel of merk! 

FAVORITES!

De lijst is lang, maar ik ben streng geweest en dit zijn wat mij betreft de huidige top items!

1. balancing blocks van AREAWARE - 2. baby landscape jumpsuit van  Bobo Choses. - 3. happy cloud plate van Buddy + Bear. - 4. come as you are socks van Child.Ish. - 5. little unicorn head van Flatout Frankie. - gatcha gumball machine van Kukkia. - 6. mountain high sweater van Little Man Happy. - 7. black ear hat van Mini Rodini. - 8. beehive van PlanToys. - 9. alphabet pebbles van Rock & Pebble. - 10. luis jumper van Wolf & Rita.

Al dat leuks op één plek, wel zo handig!

Veel plezier met het ontdekken van deze super shop en ik zie je volgende week weer. Of gewoon straks via Instagram ;-).

lfs. Selina