On trend - de Groufit

De wat?! De groufit a.k.a. de grijze outfit. Jep, er is weer een nieuwe trend. Nou, ja nieuw is hij misschien niet helemaal. Wel erg mooi en perfect voor naar kantoor en die aansluitende borrel!

Het uni-kleden, ook wel Monochrome genoemd, is al een tijdje een ding, maar grijs is dus de nieuwe it-kleur. We zien tegenwoordig veel trends door elkaar heen lopen. Zo zijn we ook nog lang niet klaar met de 70's, de 90's, funny clutches, koffiekleuren en nu we in de decembermaand zijn aan belandt staan er ook weer glitters op het modemenu. Hierover volgende week meer, want in deze tijden vol feestjes ben je natuurlijk ook weer opzoek naar de leukste jurkjes en avondtasjes. 

Maar nu eerst terug naar de Groufit. Perfect voor naar kantoor en wanneer je door moet naar een borrel of een etentje hoef je je niet meer om te kleden. Verwissel je platte veterschoen voor een pump en je oorstekers voor oorhangers, dan nog wat lipstick op je lippen en klaar ben je!

Hieronder de mooiste grijze items om met deze plain Jane kleur de show te stelen. 

Alle items zijn verkrijgbaar via  Fashionchick .

Alle items zijn verkrijgbaar via Fashionchick.

1. Invito veterschoen - 2. Josh V jurk - 3. Tony Cohen leather pants - 4. Supertrash plooirok - 5. DKNY handtas - 6. MAX&CO pantalon - 7. JOOP clutch - 8. WE sleeveless blazer - 9. Phase Eight overslagrok - 10. Alberto Zenga laarsje

So I guess less is more (again).

Nu al zin in de glitter jurkjes van volgende week! See you soon op Instagram!

lfs. Selina