Alter find - This is Lily

Wow, weer een super schat van eigen bodem gevonden! Ik kwam This is Lily voor het eerst tegen bij Cobra Mode in Den Bosch. Ik werd direct gegrepen door de 'in your face' prints in combinatie met simpele basics. Ook leuk, This is Lily is er voor dames én heren!

This is Lily is edgy, licht provocerend doch stijlvol en vrouwelijk fashionlabel. Een heerlijke combinatie waar menig vrouwenhart harder van gaat kloppen. Het label is in 2012 opgericht door stylist & designer, Lily Houben. TIL is niet for the faint hearted. Hard, gutsy en on trend zijn zeker woorden die mij te binnen schoten toen ik het label voor het eerst zag bij Cobra Mode

This is Lily is recht voor z'n raap en ongecompliceerd. Ondanks the heftige lipprint uit de S/S 15 'Talking Heads' collectie zijn de items tijdloos van ontwerp en zeer draagbaar. Met name in combinatie met een paar goede basics is deze collectie een blijvertje. Voor iedere collectie ontwerpt Lily een eigen unieke print. 'Talking Heads' gaat over "blah, blah, blah" en bullshit en dus was de vertaling naar lippen snel gemaakt. 

Make-up & Hair by Joes Bek, Blush 'n Blow.

Ik sluit me als afsluiting volledig aan bij de TIL quote:

 

love what you discover and communicate who you are.

 

See you soon,

Selina

 

Wanna stay up to date? Come follow me on Instagram! #goingfor500followers #giveaway

Selina MartinComment