Also a Mummy - kids fashion & toys

Wow, wat begon als een knullige blogpost over waar je leuk kunt spelen in de buurt is dit inmiddels één van mijn favoriete blogeries geworden. met 'Also a Mummy' ga ik opzoek naar toffe labels voor kids. Ook vandaag weer veel leuks, dus lees lekker mee en deel het met all those mummy's out there.

Om deze leuke blogpost te vieren beginnen we met speelgoed. Want leuk, innovatief, stimulerend en duurzaam speelgoed ligt niet echt voor het oprapen. In het magazine WIJ jonge ouders, dat ik laatst even meepikte tijdens een bezoekje aan de ETOS, vond ik op pagina 15 een stapel blokken. Tja, dat klinkt niet echt uitnodigend, maar dat was het wel!

De makers van Brickadoo, je weet wel, die leuke stenen huisjes die je zelf met cement in elkaar moet zetten, hebben weer iets nieuws. Big Bricks, deze grote kartonnen bouwstenen zijn leuk én leerzaam. Je kunt ze kleuren, beplakken, erop staan en zelfs erop klimmen. Superstevig dus! In Nederland zijn ze verkrijgbaar via Robbie's Toys. De blokkenset kost 19,95 en mocht je even geen inspiratie hebben, bestel er dan voor €10,00 ook het E-book met opdrachtkaarten bij. 

Girl: Raquel Red short cut blouse € 45,00 - Fernanda Feathers skirt € 45,00. Boy: Bruno Feathers shirt  €55,00 - Henrique Grey pants  €32,00. 

Girl: Raquel Red short cut blouse 45,00 - Fernanda Feathers skirt €45,00. Boy: Bruno Feathers shirt €55,00 - Henrique Grey pants €32,00. 

The kids put on their straw hats and look at the bright blue ocean, summer is approaching and happiness fulfills their hearts. If only summer could be eternal…
— Wolf & Rita

Helemaal verliefd ben ik op de nieuwe The Kids From Ipanema S/S 15 collectie van Wolf & Rita. Dat het zonnige Brasil de inspiratiebron is van deze collectie mag overduidelijk zijn. Het designerduo raakte geïnspireerd door de wilde en kleurrijke dieren, de exotische stammen uit het regenwoud gebied en het prachtige Bossa Nova nummer 'The Girl from Ipanema' van António Jobim and Vinicius de Morais. Wolf & Rita hebben een eigen webshop maar zijn ook offline te vinden bij INC., Herenstraat 17 te Amsterdam. Dit is sowieso een fijne shoptip, want je vind hier mooie kleding, accessoires en home goodies voor dames, kids en baby's. 

€59,95 per stuk 

€59,95 per stuk 

Als laatste nog een grappig eco knuffeltje. Deze denim-diertjes van Maison Indigo worden gemaakt van gerecycleerde jeans. De stoffen worden zorgvuldig geselecteerd en gewassen alvorens door mensen van de sociale werkplaats in elkaar worden gezet. Omdat er alleen gewerkt wordt met afval- en stockdenim ziet elk dier er anders uit. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij de meiden van de Geiten Wollen Winkel in de Utrechtsestraat (Amsterdam). 

 

Let's go out and play in the sun!

 

liefs,

Selina

Blijf up to date en kom me volgen via Instagram. Er loopt nu een te gekke winactie met een private groupshopping voor jou en je beste vriendin!

Selina MartinComment