Love is in the Air

Valentine's day is just around the corner! Dus we gaan weer met z'n alle last minute opzoek naar hét perfecte cadeautje! Tijdens deze stressvolle zoektocht is het fijn om alvast van tevoren wat inspiratie op te doen. Dus geef ik jullie (mannen) vandaag a little something for Her en (de dames) een leuke tip voor Hem. 

Met Valentijnsdag denk ik al snel aan sieraden en rode rozen. Lekker cliché. Toch zijn clichés er niet voor niets en vind ik het vriendelijker klinken om te spreken over tradities. Voor de dames deze keer dus een jewellery special. In de afgelopen maanden zijn er al heel wat toppers voorbij gekomen zoals, Der Liebling, Pit Bomans Collection en & Other Stories, maar vandaag ga ik opzoek naar iets nieuws.

VdB

Van der Borne is voor de trouwe volgers geen nieuwe naam. Ik heb ontwerper Anna Hegeman al ruim een jaar geleden geïnterviewd en haar te gekke pizzabag's gebruikt voor een toffe shoot. Ook was Anna één van de gastsprekers tijdens het Ladies Fashion Fall Event dat ik in samenwerking met conceptstore OUTSPOKEN by Majke Husstege eind september in 's-Hertogenbosch organiseerde. 

Van der Borne heeft naast geweldig lederwaren ook mooie sieraden en dan komende we dus weer terug bij onze jewellery special. Mijn Valentijns favoriet is de Rose Necklace. Dit ragfijne kettinkje kan overal bij en met zijn rosé gouden kleur vind ik'm net iets bijzonderder dan zijn 'gewone' gouden vriendjes. 

Square Ring - €150,00

Square Ring - €150,00

Chain Kneelet -  €250,00

Chain Kneelet - €250,00

Rose Necklace - €129,00

Rose Necklace - €129,00

Earring 'Volt' Wire Round Silver - €100,00

Earring 'Volt' Wire Round Silver - €100,00

Monocrafft

We blijven dichtbij huis vandaag, want ook Monocrafft is van Nederlandse makelaardij. Merrel Woesthoff is, de in Rotterdam wonende, ontwerpster. Ik ontdekte het label voor het eerst bij COTTONCAKE in de Pijp. Je kunt hier niet alleen shoppen maar ook eten in het CC-café. Ze hebben er heerlijke organic coffee van Two for Joy, superfood smoothies en natuurlijk cakes waar je van gaat watertanden. 

Zo, deze post verandert zo langzamerhand in een hotspot guide! Niet erg, maar nu wel weer even back to business. Mijn Valentijns favoriet is bij Monocrafft wel heel moeilijk te kiezen en dus zet ik er lekker twee op het lijstje. De Square Ring is favoriet omdat je'm aan twee kanten kunt dragen. Met het vlak boven of juist onder waardoor je twee baantjes aan de bovenkant overhoud. De Chain Kneelet vind ik Merrel's tofste sieraad. Het is zo niet doorsnee en daar houd ik van. Hier rechts kun je zien hoe het 'werkt'. 

The Boyscouts

Het Nederlandse sieradenmerk, The Boyscouts, wordt steeds bekender. "Combining urban with outdoor elements define the Boyscouts’ signature." Het zijn stoere, simplistische sieraden die een mooie tegenhanger vormen tegen het ronde, vrouwenlichaam. 

De gehele collectie is verkrijgbaar in zilver, goud en rosé. Naast sieraden kun je er ook terecht voor tassen en andere accessoires. Hun collab met Eastpak is helemaal om hebberig van te worden! Deze toffe backpack combineert de identiteit van Eastpak met de aesthetica van The Boyscouts. Perfect combo!

Voor Valentijnsdag ga ik voor de Earring 'Volt' Wire Round Silver. Als je twee van die lange 'lellen' een beetje too much vindt en liever voor één statement piece gaat dan heb je geluk, want alle oorbellen van The Boyscouts zijn ook los verkrijgbaar! 

 

Ik hoop dat ik je heb kunnen verrassen met deze Nederlandse pareltjes, maar nu heb je nog steeds niks voor die man je. In de wereld van clichés, correctie, classics kopen we voor de man met Valentijnsdag een mooie scheerset. En deze topper (overigens ook van eigen bodem) is van Mr. Maroosh. Het Amsterdamse Mr. Maroosh streeft erna dat mannen zich beter gaan scheren. De producten zijn recht toe recht aan, eerlijk en tijdloos. De verpakking ziet er ook goed uit. Tja, het oog wil ook wat. Mijn Valentijnsfavoriet is de scheer trio. Deze set bevat alles voor een comfortabele scheerbeurt in 3 stappen. 

Scheer Trio -  €41,00

Scheer Trio - €41,00

Mocht je toch wat meer inspiratie zoeken, bekijk dan eens mijn Valentijnspost van afgelopen jaar. Daarin heb ik in samenwerking met dé mannen giftshop van Amsterdam, Concrete Matter een verlanglijstje voor de man gemaakt. Nagenoeg alle producten zijn nog steeds verkrijgbaar! Geen tijd om naar Amsterdam te komen? Check dan ook eens de uitgebreide webshop.  

 

Happy valentine's day! spread The love!

 

Hugs and Kisses,

Selina

Selina MartinComment