On trend - sleeveless blazer

Lang, flowy, vrouwelijk, casual chic én multi inzetbaar. Wat wil je nog meer? De mouwloze blazer is al een tijdje een absolute streetstyle musthave is dit is waarom. 

Wie had gedacht dat de bodywarmer nog eens hip zou worden?! Nou, ja deze sleeveless blazers hebben daar qua uiterlijk nog maar weinig mee te maken, maar in principe werken ze hetzelfde. Deze herfst waren ze al niet uit het straatbeeld weg te slaan en nu we weer in een tussenseizoen zijn aanbeland mogen ze weer volop buitenspelen. 

Natuurlijk heeft deze verkapte bodywarmer als voordeel dat 't net een extra warmtelaagje geeft wanneer het weer nog niet helemaal meedoet, maar daarnaast is het ook gewoon een ontzettend leuk ding! Als je kiest voor een dunnere variant werkt'ie ook uitstekend als vervanger voor je (te warme) colbert op kantoor. Een vestje is vaak snel te casual en bovendoen tuttig. Een mouwloze blazer, wat in weze gewoon een jasje is met afgeknipte mouwen, geeft net wat meer lucht onder de armen voor de warmere maanden van het jaar. 

De sleeveless blazer is fris, praktisch en comfortabel. Hij combineert net zo gemakkelijk met een skinny als met een flared jeans, maar geeft ook een extra dimensie aan een simpel zwart jurkje. 

sleeveless is the way to go.

 

See you next week with a brand new Alter article! Come follow me on Instagram if you wanna stay up to date!

x Selina