Getting Personal - review

Wat ik allemaal heb uitgespookt in de eerste drie maanden van 2015? Today it's getting personal en is het weer tijd voor een kleine review van mijn favoriete trends, leukste ontdekkingen en exciting new projects. 

Jeetje, wat een roller coaster! Dit eerste kwartaal heeft zichzelf wel overtroffen als het aankomt op drie-dubbel-volle-agenda's. Het begon natuurlijk al met de Fashion Week in januari. Tien dagen lang mochten de stylistes, eindredacteuren, bloggers en overige modemensen van Nederland weer aan de bak. En wat was het leuk én mooi én gezellig! Hier een overzichtje van mijn favoriete looks (van links naar rechts) by Avelon, Dennis Diem, Dorhout Mees en Lisa Konno.

Ph. credit Team Peter Stigter.

Met name de 5 year anniversary bash van Avelon en de lancering van de nieuwe Levi's 501 ct waren echte toppers! Petje af voor de dames van Spice PRThey know how to throw a party! Beide events werden georganiseerd bij het strak zwarte Le Coq. Nog niet geweest? Snel gaan, want Le Coq is er maar tijdelijk en wie van kip houdt, mag het zeker niet missen! 

Sinds half februari ben ik de Style Contributor voor The Daily Lady, the online guide for fashionable moms. Editor in Chief, Karin Boon, ontmoette ik eind vorig jaar tijdens een event bij Karen Millen. Als moeder van twee vind ik het super om mee te werken aan dit mummy friendly platform en daarbij geeft het mij weer de kans om ook via andere kanalen 'gezien' te worden. Benieuwd naar mijn 'werk' bekijk dan hier mijn laatste blogpost over het creëren van je eigen persoonlijke stijl. 

Een ander hoogtepunt is mijn samenwerking met de Haarlemse band Sue The Night. Deze zeskoppige band has got some serious talent en wordt ook al veel gedraaid op o.a. 3FM. Ze werden genomineerd voor maar liefst twee 3FM Awards en ik mocht ze kleden voor deze gelegenheid. Super tof om backstage bij zo'n grote awardsshow aan het werk te zijn. Nobody Has To Know en Monocrafft bleken de perfecte combinatie en zorgden ervoor dat de band er te gek uit zag tijdens de opnames. 

De leukste trends van dit moment vind ik de sleeveless blazer, seventies flare en suède. En mijn tofste Alter Find has to be, Wolf & Rita en Marie Kondo's bestseller, The Life-Changing Magic of Tidying-Up. Sinds ik dit boek gelezen heb schaam ik me minder voor mijn opruim obsessie en het aanbrengen van systemen in (kleding)kasten ;-). Een aanrader voor iedereen die een frisse start zoekt. 

Tja, wat kan ik zeggen. I'm keeping busy en ik geniet er iedere dag weer van mijn 'baan'. Iedereen bedankt voor alle liefde en support. 

 

Let's make 2015 a year of progress!

 

Tot volgende week, dan ben ik weer terug met een brand new post. Kom me ondertussen gezellig volgen via Instagram.

lfs, Selina