Mother's Day Special

10 mei is het weer zover, Moederdag. Ook dit jaar ben ik weer opzoek gegaan naar de leukste (last minute) cadeautjes. Als moeder denk ik dat ik een aardige inschatting kan maken van wat Mama nou écht leuk vindt, so here we go.

Mijn nummer 1 Moederdag cadeau komt dit jaar van Marie-Stella-Maris. De LOVE ME // COUPON geeft niet alleen korting op een MSM-product, maar is ook nog een gezellig uitje voor moeder en dochter/zoon. De coupon is namelijk een giftcard, treatment & Parisian breakfast in één! Wanneer je samen aankomt bij het Marie-Stella-Maris café ontvangt je moeder een heerlijke handmassage en kun je voor €5,- p.p. ook nog eens genieten van een heerlijk Parijs ontbijtje. 

De LOVE ME // COUPON is alleen verkrijgbaar bij de MSM Archives Store en kost €20,-. De coupon is ook lang na Moederdag nog inwisselbaar. 

In dezelfde lijn van gezellig iets doen, in plaats van een 'los' cadeautje, is een bezoekje aan het Amsterdam Coffee Festival ook een leuk idee. Het ACF vindt plaats op 15 t/m 17 mei. De NDSM-werf wordt tijdens deze dagen omgetoverd tot een waar koffie walhalla. Alle coffee lovers uit de stad en ver daar buiten komen naar Amsterdam om deel uit te maken van de levendige koffie cultuur. Ook ik ben een sucker for coffee en ben met Waar Amsterdam Eet dan ook de designated 'koffie miep'. Dit houdt in dat ik vanaf 1 juni al mijn favoriete koffietentjes online met jullie deel. Nieuwsgierig? Houdt mijn Instagram in de gaten voor de eerste sneak peaks. Online tickets  voor het Amsterdam Coffee Festival zijn er al vanaf €11,50.

Nummer 3 op de lijst is natuurlijk een mooie bos bloemen. Vorig jaar stuurde ik jullie naar POMPOM, maar ik ben een nieuwe bloemist op het spoor gekomen. Bloemen van HAAS maakt geweldige, vaak exotische, bloemstukken in opdracht. Eigenaresses Hanna & Sara maken onder meer de bloemstukken voor Toneelgroep Amsterdam, KOKO Coffee & Design, Café Cook en Hello Frankie

much love for all the mummy's!

Ik wens iedereen alvast een liefdevolle Moederdag. Die van mij is dit jaar extra speciaal, want wij vieren Moederdag in het warme Portugal! Hopelijk ben ik eind deze week in één klap bikiniproof ;-). 

Liefs, Selina