On trend - The Backpack

Backpack, rucksack, rugzak, rugtas het maakt mij allemaal niet uit, maar dat ik er ook eentje wil weet ik wél! Eigenlijk heb ik er al één, maar twee mag natuurlijk ook. Vandaag deel ik mijn favorieten to bright up your backside ;-).

Toen ik afgelopen zomer een knalrode leren rugzak cadeau kreeg had ik niet gedacht dat ik'm zo vaak zou gebruiken (Thanks, Rox)! Achteraf gezien was het dus een top cadeau en ben ik inmiddels zo fan van het hele idee om je zooi op je rug te dragen, in plaats van aan één schouder hangend, dat ik er nog wel eentje wil!  

Misschien een maatje kleiner of in shiny silver. Vandaag deel ik mijn favoriete (online) vondsten. 

Deze mooie, clean cut rugzak van Zand-erover kost €269,00 euro. Alle producten zijn handmade en duurzaam geproduceerd. Zand-erover vertaalt de natuur in al zijn vormen naar minimalistisch design. Onder andere verkrijgbaar bij mijn Haarlemmerdijk favoriet, RESTORED

FoA, oftewel First of August is het Amsterdamse creatieve bedrijf van Karlijn Boersma. Deze knappe kop houdt zich bezig met het combineren van mode en (sociologische) trends. Niet alleen de tassen, maar eigenlijk alles wat uit deze 'fabriek' komt gerold vind ik fantastisch! Ga dus zeker eens kijken in de webshop. Deze Leather Debbie Bag wordt gemaakt van 100% echt leer en kost €450.00 euro. 

Voor wie geen probleem heeft met een 'inkijkje' is deze Grafea Clear Backpack een leuke optie. De leren trims zorgen voor een mooie afwerking. Mocht dit toch een stap te ver zijn dan is dit Hari model ook nog in een heleboel andere kleuren verkrijgbaar. Deze doorschijnende versie heb je al voor €219.17 via ASOS.

Daar issie dan, mijn shiny silver soldier! Deze tripple S bag van het Britse Urbancode is op dit moment met een flinke korting te krijgen via ASOS voor €106.84 euro. Door het holografische, sparkling effect maak je zeker de blits op je fietsje door de stad. 

 

Why carry all the weight of the world on one shoulder, when you have two?! 

 

Tot volgende week allemaal! Laat me vooral weten waar jij meer over wilt weten, dan schrijf ik een blogpost speciaal voor jouw!

x Selina