On trend - de witte sneaker

0a0d89e4e99f36c26af0dd53ba3b224b.jpg

 

Vorig jaar was'ie ineens terug, de witte sneaker. Ook dit seizoen is deze simpele schoen niet weg te denken uit de basisgarderobe. Natuurlijk kennen we allemaal de Adidas Stan Smith, maar wat is er eigenlijk nog meer te koop?

De lage witte sneaker is het perfecte (uit)einde van een afgestijlde look. Deze schoen geeft je look een simpel en speels gevoel. Is eindelooos te combineren onder een jeans, een jurkje, shorts, culottes werkelijk alles staat leuk met deze 'simpele zielen'.

Die simpelheid zorgt juist voor zijn mutli-inzetbaarheid en maken de witte sneaker tot een onmisbare basic in je garderobe! Denk bij deze basisstukken ook aan het witte T-shirt, een (sleeveless) blazer, een goede jeans en een bikerjacket

MOVE OVER STAN SMITH! Voor wie dacht dat nu wel weer klaar waren met de Adidas klassieker heeft het waarschijnlijk mis! Adidas heeft namelijk recentelijk een nieuwe versie van de Stan Smith uitgebracht genaamd, Honeycomb Gloss

De subtiele maar oh, zo must-have-makende make-over wekt de illusie van een honingraat textuur. De eveneens volledige witte schoen is er ALLEEN VOOR DAMES en heeft het zwarte of groene Stan Smith-tonglabel en hielstuk. Voor €90,- euro is dat toch wel een hele leuke schoen! 

Toch liever wat minder betalen OF gewoon opzoek naar iets anders? Fashionchick heeft echt een heleboel mooie witte opties bij elkaar staan. Neem dus gauw een kijkje in de shop!

didn't you know ... sneakers are a girls best friend!

Nog meer inspiratie? Kom dan @thisisalter volgen op Instagram! Love to see you there! x Selina