Looking back - Business Moms Event

Afgelopen donderdag was ik te gast bij het Business Moms Event van Inner Cirqle. Vier bekende mama's deelde hun tips & trics en we kregen een update over de nieuwste snufjes op het gebied van food, health, kids en lifestyle. Ik heb me in ieder geval niet verveeld!

Om 09.00 werden we verwacht in Apartments de Hallen een mooie, intieme locatie die valt onder de Vondel Hotels groep. Verstopt in het mooie complex van de Hallen, waar deze appartementen zijn te boeken voor 2 tot max 4 personen. De keuken ziet er super uit en is voorzien van alle moderne apparatuur. Je kunt je meer dan prima uit de voeten, al vraag ik me wel af wie er in Godsnaam gaat koken wanneer de Foodhallen letterlijk 100m van je vandaan zijn?! 

Van de living was deze ochtend nog maar weinig over, want alles werd natuurlijk aan de kant geschoven voor de presentaties en workshops. Ik heb met name veel opgestoken van de food talk door Vivian Reijs van Viv Online. De tv presentatrice is tevens voedingscoach en had een paar leuke tips voor een goede start van de dag. Zo snap ik nu eindelijk wat het verschil is tussen een smoothie en een (slow)juice!

Vivian Reijs

Vivian Reijs

Hier 3 TOP TIPS van Vivian:

1. Laat tarwe, koemelk en suikers zoveel mogelijk links liggen. Deze hebben een enorm effect op je hormoonhuishouding en bloedspiegel.

2. Begin 's ochtends met een smoothie, want deze zit vol met vezels. Trouwens ook lekker makkelijk voor de kids! Let er wel op dat je de balans tussen fruit en groente goed in de gaten houdt. Liever meer groen dan fruit(suikers). 

3. Wanneer je herstellende bent van een flinke verkoudheid een bevalling of wat dan ook, ga dan voor een juice shot. Deze vitamine boost helpt je er zo weer bovenop. Deze slowjuicer van Phillips is mijn favoriet en komt binnenkort ook uit in een koperen variant!! 

Nantucket Punch Barrel & Mason Jars

Nantucket Punch Barrel & Mason Jars

Die leuke sapjes drink je natuurlijk uit het leukste glaswerk en dat vind je bij Things for Drinks. En omdat mijn lieve vriendin, Hanneke Beukers, mede eigenaresse is vertel ik jullie natuurlijk extra graag over dit mooie merk. Van de horeca naar je eigen woonkamer dat is Things for Drinks. In de horeca vind je altijd de leukste kopjes en de mooiste glazen, maar jammer genoeg zijn ze niet beschikbaar voor de particulier. De Hobstar kan nu dus ook jou keukenkastje verblijden en zo'n Nantucket Punch Barrel is toch té leuk voor feestje in het park of de tuin?! Zo wordt water drinken wel errug leuk! 

Al met al waren dit mijn toppers van de ochtend, maar heb zeker nog meer leuks gezien! Iedereen super bedankt voor een leuke, inspirerende ochtend. Ik hoop jullie snel weer tegen het lijf te lopen.

 

Cause business moms rock!

 

Volgende week weer een hidden treasures lijstje met dit keer de Denim editie. Dus ben je opzoek naar dé perfecte jeans, wacht dan zeker even op deze post voordat je gaat shoppen! NU al weten welke winkels ik noem? Mail me (selina@thisisalter.nl) of laat een bericht achter in de comment box en krijg een SNEAK PREVIEW

lfs, Selina