Looking Back - Lancering Waar Amsterdam Eet

Na weken van brainstormsessies, meetings met sponsors en onze webbouwer was het donderdag dan zover ... Waar Amsterdam Eet is a LIVE! 

Met Waar Amsterdam Eet krijgt mijn tweede passie (food) ook een mooi plekje online. Met 6 vriendinnen zijn we WAE gestart, hét nieuwe eetplatform van, voor en door Amsterdammers. 

Wij zijn dol op Amsterdam en delen graag onze favoriete plekken, toch is WAE geen blog! WAE houdt het midden tussen zoekmachines als iens en talloze hotspot blogs. Op beide fora raakten wij regelmatig de weg kwijt, dus wilde we juist daar iets mee doen. De website is bijvoorbeeld ook een zoekmachine. Via de kaart vink je gemakkelijk aan waar jij zin in hebt, bijv. burgers in West. 

Het WAE team bestaat uit zes verschillende redacteuren, met zes uitgesproken karakters en ieder een eigen profiel. Sahel (Kreeft & Afhaal), Floor (Eten & Kunst), Anne-Marleen (Hapjes & Cocktails), Stefanie (Alles & Nog Meer), Anne (Vlees & Whisky) en ik (Koffie & Kids).

We geven dus eettips voor je eerste date, een zakelijke lunch of een koffietje met vriendinnen, maar krijgen zelf ook graag tips van andere 'echte' Amsterdammers. We hebben op Facebook daarom niet een pagina, maar een groep aangemaakt. Hier kan iedereen zijn favoriete eettent tippen om zo samen verder te bouwen aan het WAE platform.  Ook zullen er regelmatig interviews verschijnen met bekende koppen uit de stad en gaan we samenwerken met gast bloggers.  

WAE is a LIVE en we hopen dat jullie ons snel komen volgen! Iedereen die aanwezig was tijdens de lancering, SUPER MEGA BEDANKT! Natuurlijk ook onze sponsors, L'Officiel NL, Typhoon Hospitality, Fever Tree Tonic, Damrak Gin, Things for Drinks en Pressroom Amsterdam voor de geweldige locatie! 

Wat van ver komt is lekker, maar wat in Amsterdam zit is lekkerder!

Altijd weten waar we uithangen? Check dan ons Instagram account! 

lfs, Selina